Селена Гомес с голямо дарение за 'Time's Up'

Певицата подкрепя жертвите на сексуално насилие

2018-01-18 14:30:00
Селена Гомес с голямо дарение за 'Time's Up'
Снимка: Instagram

25-годишната Гомес решила щедро да подкрепи фонда на Time's Up. Източник, близък на звездата, споделя, че тя иска да помогне на жени с по-нископлатени професии да се предпазят от сексуално насилие и последствията, които може да дайдат, ако докладват за подобен инцидент.

 

 

Според запознати дарението, което тя е направила далеч превишава приходите й от филма 'A Rainy Day in New York'.

 

Майката на Селена – Манди Тийфи, каза по-рано тази седмица, че е опитала да убеди дъщеря си, че решението не е добра идея, но съветите й не стигнали до ушите на младата звезда.

 

 

В коментар Манди написа: 'Никой не може да накара Селена да направи нещо, което не иска. Имах дълъг разговор с нея, но не се получи. Никой няма вина. Никой не може да я контролира, тя решава всичко сама, без значение колко се опитвам да я посъветвам'.

 

 

Time's Up е основана от няколко холивудски звезди, писатели, продуценти и режисьори, включително имена като Натали Портман и Ема Стоун, в първия ден на новата година.

 

Целта е да промени положението, в което много жени изпадат, като стават жертви на сексуално насилие в развлекателната индустрия и бизнеса.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия