Енрике Иглесиас и Ана Курникова показаха своите близнаци

Всеки сподели снимка с по едно от момчетата

2018-01-17 10:30:00
Енрике Иглесиас и Ана Курникова показаха своите близнаци
Снимка: Instagram

Изпълнителят на 'Hero' и дългогодишната му приятелка Анна Курникова се радват на близнаци, които се казват Никола и Лъки.

 

 

Децата се родили в края на декември, а Енрике реши да сподели с всички своето щастие като ни представи едното си момченце. Той озаглави снимката 'Моето слънчице'. 

 

Певецът пазеше личния си живот далеч от светлините в продължение на много години и не веднъж е казвал, че според него 'перфектни връзки' не съществуват и във всяка двойка има 'лоши моменти'.

 

 

Но явно Анна е успяла да го впечатли, защото той казва: 'Тя е най-готиното момиче на света. Разбира кой съм аз, защото е готова да жертва личното си време заради мен и да ме остави да правя своята музика. Това е огромна жертва и аз уважавам това неимоверно'.

 

 

42-годишният изпълнител по-рано споделя, че той и Анна вече живеят като женена двойка от много години:

 

'Ние сме щастливи. Мисля, че когато си с някой от определено време, вие сте като женени. Единствената разлика е това, че не сме застанали пред олтара', казва той.

 

 

 

Курникова също сподели снимка с едно от момчетата и подобно на своя любим я озаглави 'Моето слънчице'. Вероятно това е другото бебче.

 

Семейството стана голямо и едва ли ще им бъде скучно, като добавим и двете кучета, които двойката има и често споделя снимки с тях.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия