Опра Уинфри – президент?

Водещата е готова да оглави народа

2018-01-09 14:30:00
Опра Уинфри – президент?
Снимка: Instagram

63-годишната Опра излезе на сцената на церемонията по награждаване 'Златен глобус', за да получи наградата си и изнесе невероятна реч, в която поздрави жените, които подкрепят жертвите на сексуално насилие в Холивуд.

 

След речта нейният дългогодишен партньор Стедман Греъм обяви, че звездата от 'A Wrinkle In Time' определено ще се кандидатира за президент, ако народът го иска.

 

 

 

Въпреки интелигентността и класата, с която водещата винаги е очаровала зрителите, естествено се намират и някои, които не одобряват идеята.

 

Съни Хостинг (адвокат) каза: 'Обичам Опра, обичам всичко, което тя прави.. но нямаме ли вече някой в белия дом, който няма политически опит? Не мисля, че може някой просто да влезне в тази роля'.

 

Но комедийната звезда Джой Бехар не смята, че това има някакво значение и отговори: 'Това, което казваш има логика. Но ние имаме нужда от някой, който може да спечели, за това става въпрос. И дори става дума за повече от победа. Всички сме загрижени за това'.

 

В социалните мрежи Опра получава 100% подкрепа от хората, а някои коментари в Instagram са:

 

'Иска ми се да живея в свят, където една дама може да спечели всички гласове на мъжете от всички раси и да стане президент, но за съжаление не е така'.

'Каква удивителна жена! Водач и вдъхновение'.

'Госпожа О – президент 2020!!!'

 

В речта си Опра говори за свободата на словото в медиите, расизма и сексуалното насилие, преди да получи аплодисменти и да изправи публиката на крака.

 

 

Тя каза: 'Искам всички жени да гледат сега, за да знаят, че се задават нови дни на хоризонта. И когато те най-накрая настъпят, това ще е защото много невероятни жени, много от които са тук в тая зала, и някои изключителни мъже, се борят здраво, за да се превърнат в лидерите, които ще ни отведат във време, в което никой няма да каже 'Аз също' отново'.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 6 години

не само черен, а дебел и без топки, подобен президент не са имали краварите


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия