Пенелопе Крус няма телевизор

Актрисата не иска децата й да растат пред екрана

2018-01-10 10:30:00
Пенелопе Крус няма телевизор
Снимка: Instagram

Актрисата от 'The Murder on the Orient Express', която има син Лео (6) и дъщеря Луна (4) със съпруга си Хавиер Бардем, се притеснява, че децата в наши дни прекарват твърде много време пред телевизора и не иска нейните да отраснат по този начин.

 

Тя казва: 'Не ми изглежда нормално, когато видя група деца на по 11 или 12 години, които са забили нос в телефоните си, не си говорят и не се поглеждат в очите'.

 

 

 

'Тревожа се за бъдещото поколение деца, които прекарват часове наред всеки ден с видео игри или телевизия. Те имат телефон на 11 и безконтролен достъп до интернет'.

 

'В моя дом, ние нямаме телевизор. Няма видео игри. Просто искам моите деца да оценяват природата, да живеят здравословно. Но това е просто моят начин'. Това не означава, че Пенелопе не им разрешава достъп до електронни устройства. Тя добавя:

 

 

 

'Мисля, че трябва да бъдем внимателни с децата. Характерът им се оформя. Те не са готови за много от света на възрастните, но нямам нищо против малко детски, което е подходящо за възрастта им'.

 

43-годишната актриса признава, че винаги е била силно притеснителна, но откакто е станала майка страховете й се променили. 'Когато станеш родител се тревожиш за различни неща, но страховете не изчезват', казва Крус.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия