Ед Шийрън е обсебен от Роби Уилямс

И се чувства самотен на турнета

2018-01-02 14:30:00
Ед Шийрън е обсебен от Роби Уилямс
Снимка: Instagram

26-годишният певец, който написа текста на песента 'Pretty Woman' за албума на Роби от 2016 'The Heavy Entertainment Show' вярва, че неговата кариера е много подобна на тази на Уилямс.

 

 

Той казва пред The Sun: “Чувствам се странно привлечен от Роби. Пишехме си и преди и сега, но осъзнавам, че кариерата ми е много подобна на неговата“.

 

„Начинът, по който албумът тръгна, превзе стадионите, животът на един самотен мъж.. много самотен начин  на живот. Чувствам се обсебен от него и от това да науча как работи той“, добавя Шийрън.

 

Снимка: Instagram

 

Ед признава, че животът на път като изпълнител може да бъде много самотен и е поканил някои от старите си приятели да го придружат на турнето.

 

Той споделя: „Взех трима приятели с мен на турнето, а следващата година ще взема четирима. Не участвам в група, а всички от моя екип, Бог да ги благослови, са женени с деца и не искат да се размотават в Токио в два сутринта“.

 

Дали певецът завижда на своите колеги и не се е замислил за семейство или се наслаждава на ергенския живот?

 

 

Наскоро актьорът Хю Джакмън поздрави Шийран и каза, че го слуша през цялото време. Според него певецът разказва за спомените от детството си в своите текстове, въпреки че Ед не веднъж е казвал, че там изкарва най-лошото от себе си.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия