Бийбър отново в авантюра – със Селена ходят на терапия

Какво ли ще излезе от драматичната връзка този път?

2017-12-22 14:30:00
Бийбър отново в авантюра – със Селена ходят на терапия
Снимка: Instagram

Изпълнителят на ‚Believe’ се опитвал да се реваншира на хората, които е наранил в миналото с помощта на обновената си вяра в Бог.

 

Също така Бийбър полага усилия да укрепи връзката си със Селена, която претърпя много трудности.

 

 

Но като част от ‚честния и откровен‘ маниер, който изпълнителят на ‚Sorry’ напоследък е възприел, той казал на Селена, че се вижда с Хайли и тя не била особено щастлива, съобщава TMZ.

 

Като резултат двойката решила да посещава църковна терапия за двойки, която започнала преди седмица.

 

 

Джъстин (23) и Селена (25) подновиха връзката си преди месец, само седмица след като тя се раздели с приятели си The Weeknd, и планират да празнуват нова година заедно.

 

Явно трансплантацията на бъбрек, която Селена преживя през лятото е накарала Бийбър да осъзнае колко много държи да нея и се страхува да я изгуби.

 

Въпреки че родителите на Селена не са очаровани от завръщането на канадския изпълнител в живота й, той е готов да им докаже, че се е променил.

 

 

Източник споделя: „Джъстин знае, че семейството на Селена не е щастливо с подновената им връзка. Мислят, че той й е причинил много трудности и болка. Но Бийбър се надява да докаже, че вече друг. Промени се много през последните няколко месеца. Двамата много общуват, забавляват се и си прекарват чудесно“.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия