Принц Хари и Меган Маркъл решиха кога ще се женят

Кралската двойка ще стане семейство през май догодина

2017-12-19 15:00:00
Принц Хари и Меган Маркъл решиха кога ще се женят
Снимка: Instagram

Влюбените Хари и Меган, които се сгодиха през ноември ще нарушат традицията, избирайки церемонията да се състои през уикенда.

 

Традицията в кралското семейство повелявала всички кралски двойки да се женят е делничен ден, но младото семейство няма намерение да се съобрази с обичая.

 

 

Новината излезе в Twitter в петък и гласеше: „Негово Величество Принц Хари на Уелс и Г-ца Меган Маркъл ще се оженят на 19-ти май 2018г. Сватбата ще се състои в 'St George's Chapel, дворецът Windsor'.

 

33-годишният Принц Уилям ще трябва да пропусне FA Cup Final, който посещава всяка година на стадиона в Лондон, защото се пада на същия ден.

 

 

Според BBC цялата сватба, включително услугите, музиката, цветята и приемът, ще бъдат осигурени от кралското семейство.

 

Бракът през уикенда не е първото нарушение на традициите, защото 36-годишната актриса ще празнува Коледа в компанията на Кралица Елизабет тази година.

 

 

Меган ще бъде първото изключение за всички времена, тъй като й е разрешено да се присъедини към кралското семейство още преди официално да е омъжена за негов член.

 

Двойката, която излиза от 2016, обяви годежа си преди няколко седмици, след като Хари предложи на Меган по време на уютна вечер“.

 

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия