Джоди Фостър „намира себе си“ в правенето на филми

Звездата се чувства като в „реалити шоу“ в своя живот

2017-12-11 14:30:00
Джоди Фостър „намира себе си“ в правенето на филми
Снимка: Instagram

55-годишната актриса, продуцент и режисьор призна защо обича да прави филми. Според нея работата я кара да „израсне“ като човек.

 

„Някои продуценти обичат зрелищата, но не това е причината да правя филми. Имам нужда да участвам в това, защото искам да изпратя някакво послание, да разбера нещо за себе си и да усетя мястото си в света“.

 

 

„Искам да се развивам като личност, но понякога докато дойде края на снимките осъзнавам, че съм изгубила вдъхновението си и причината, поради която съм започнала този проект се е изгубила по пътя“, споделя звездата след като признава, че намира актьорската професия като „жестока и трудна“.

 

 

„Не мисля, че щях да бъда актриса, ако не бях хвърлена в нея на тригодишна възраст. Може би това създаде интереса ми към нея, наистина беше жестоко и трудно“, казва Фостър.

 

 

„Трудно ми е да живея с подобна популярност, защото това ме кара да се чувствам като в реалити шоу. Имаш две възможности – да пазиш личния си живот или да го „пуснеш на пазара“, добавя тя.

 

 

Джоди се отдалечи за известно време от шоубизнеса през 1980, за да изучава английски в Йейл и това много й харесало, защото я карало да се чувства „нормално“.

 

Тя споделя: „За пръв път в живота си бях заобиколена от хора на моята възраст. Беше моята малка утопия, защото вярвах, че съм като всички останали“.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия