Джанет Джаксън свали 30 кила без кардио упражнения

Режимът на звездата бил много нестандартен

2017-12-06 10:30:00
Джанет Джаксън свали 30 кила без кардио упражнения
Снимка: Instagram

Джанет Джаксън е добре известна с убийствените си движения и невероятен глас, но след като роди момченце през януари, всестранно надарената изпълнителка влезе в познатата на много жени борба с теглото.

 

Джанет роботи с треньора Paulette Sybliss и успя да свали над 30 килогама, а за огромна изненада, техният режим не включвал никакви кардио упражнения.

 

 

Всеобщо разбиране е, че този вид упражнения са единственият начин за сваляне на тегло, но поп иконата доказа, че е напълно възможно да бъдат избегнати и отново да има резултат.

 

Paulette споделя, че когато започнали програмата, Джанет искала само да свали тегло, но след това сред целите им се добавила и изграждането на мускулна маса.

 

 

„Тренирахме поне по четири пъти в седмицата, а една сесия продължаваше най-малко 45 минути (понякога и повече от час)“.

 

 

„Интензивни тренировки.. правехме три или четири упражнения с тежести, гръб в гръб. По този начин се натоварват мускулите, повишават пулса, но също топят мазнините“, споделя Джаксън.

 

До започването на турнето й през септември, тя беше напълно готова. Танцувалните умения на Джанет определено помогнаха да върне формата си бързо.

 

 

„Ако тя иска шоколадов кейк, нека да хапне. Ако не правиш това всеки ден, няма проблем. Не можеш да напълнееш за ден“, казва Sybliss.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия