Ето я - двойничката на Бионсе!

Удивителната прилика ще ви смае

2017-12-27 15:00:00
Ето я - двойничката на Бионсе!
Снимка: Instagram
17

Британи Уилямс е жената, на която доста други ще завидят. Детройтската красавица може да се похвали с удивителната си прилика не с кого да е, а именно с поп кралицата Бионсе.

 

Бритни има над 50 хиляди последователи в Instagram, като всички с нетърпение очакват да видят всяка нова снимка на младата двойничка.

 

Уилямс споделя, че понякога й се случва да бъде сбъркана с Бионсе и преследвана за снимка.

 

„Една група жени веднъж ме преследваха с колата си и започнаха да пеят „Single Ladies”, изпреварвайки колата на приятеля ми и принуждавайки ни да свалим прозорците, за да ме снимат“.

 

 

„Повечето хора, като цяло, са приятелски настроени и просто искат снимка, някои казват, че приличам на по-млада версия на Бионсе“, казва Бритни.

 

Приликите с музикалната дива наистина са много. Двойничката на Бионсе признава, че преди       сравненията са я притеснявали, но сега ги приема като комплимент.

 

 

За Хелоуин тази година, Бритни напълно се трансформира в Бионсе, пресъздавайки визията на поп певицата от музикалния клип на „Love On Top”.

 

“Тя пее, танцува, пише, а и аз съм надарена по същия начин. И двете сме силни, доминиращи жени, безстрашни и вярващи“.

 

 

„Благословени сме с жена като Бионсе – смирена, лоялна, талантлива и трудолюбива. В нашето време това е рядкост, тя е пример за онова, което мъжете трябва да търсят и което жените трябва да станат“, споделя Бритни Уилямс.

 

Разгледайте снимките на младата двойничка на Бионсе в нашата галерия:

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия