Невероятното приятелство между хъски и патица

Да бъдат различни не ги спира да се обичат

2017-11-28 11:34:00
Невероятното приятелство между хъски и патица
Снимка: YouTube

Връзките между различни видове не винаги са базирани само на борбата за оцеляване. Историята помни много подобни примери за необичайни приятелства, но сега ще ви запознаем с Макс (12-годишно хъски) и Куакърс (4-годишен паток).

 

Преминавайки всякакви природни закони, двамата симпатяги обичат да прекарват всеки ден заедно.

 

 

 

Според собствениците Патрик и Кристин Райли, техните любимци обичат да се хранят заедно, да се разхождат и да си почиват мързеливо на слънце, споделяйки всеки миг с невероятно разбирателство.

 

 

Кучето Макс, било осиновено от семейство Райли на 5-годишна възраст в Минесота. Скоро той се сприятелил със Саша – друго хъски, което те имали по онова време.

 

За съжаление, Саша починала и Макс станал много самотен. Но празнината в сърцето на обичливото хъски скоро била запълнена от сладко пате, което семейството приютило в дома си.

 

„Макс може да седи до приятеля си с часове, сякаш има някаква връзка между тях. Откакто ги събрахме заедно те не са се разделяли никога“, казва Патрик.

 

Снимки: YouTube

 

През повечето време двамата се разхождат по междуградския път Highway 28, който не е особено натоварен, но всеки, който среща необичайната двойка минавайки оттам, определено оставал впечатлен.

 

 

Strout (мястото, където живеят Макс и Куакърс) има население от едва 25 души, така че симпатичните приятели са много добре познати на всички.

 

„Понякога когато се прибирам, се надявам да ги видя как се разхождат по пътя, защото е толкова прекрасно да ги наблюдаваш. Тук постоянно виждаме хора, които спират край пътя, за да им се радват – правят им толкова много снимки“, казва съседката Алиса Годежан.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия