Какво ни очаква в Jurassic World: Fallen Kingdom

Очакваме петата част на поредицата с нетърпение

2017-11-23 12:30:00
Какво ни очаква в Jurassic World: Fallen Kingdom
Снимкa: Instagram

3 години след „Джурасик Свят“ очакваме следващата част, озаглавена „Джурасик Свят: Падналото Кралство“.

 

Премиерата на новия филм ще се състои през юни 2018, а вече можем да видим кратък трейлър на научно-фантастичния приключенски филм.

 

 

В поредицата можем да проследим опитите на човечеството да сложи динозаврите в ограничени територии, за да могат да бъдат наблюдавани от посетители и туристи.

 

Действието се развива на остров, населен с праисторическите създания, който във всяка нова част бива обезопасяван и превръщан в парк от хората, но в последствие разрушен от могъщите динозаври.

 

 

Възможно ли е съществуването на динозаврите заедно с хората е един от въпросите, който задава сюжетът.

 

Алчността на някои от главните герои, които искат да изкарат много пари от билети за посещения в парка, минава безопасните граници, когато те решават да предприемат рисковани маневри, в името на повече зрелостни представления с огромните животни.

 

 

В „Джурасик Свят“ наблюдаваме прокарването на идеята за комуникация между човек и динозавър. Оуен Грейди (морски пехотинец) се занимава с тренировки на група велосираптори, които го считат за тяхна алфа.

 

С нетърпение очакваме поредната част, за да научим дали сценаристите смятат да продължат идеята за общуването между влечугите и хората и докъде ще стигне то.

 

 

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия