Пинк прави гримаси на изпълнението на Кристина Агилера

Агилера имитира Уитни Хюстън

2017-11-22 10:30:00
Пинк прави гримаси на изпълнението на Кристина Агилера
Снимка: Instagram

Дали враждата между Пинк и Кристина Агилера вече е минало? По време на американските музикални награди в неделя вечер, изпълнителката на „What About Us” беше забелязана да прави странни неодобрителни физиономии.

 

 

Интересен е фактът, че това се случи по време на изпълнението на Агилера, която представи два от най-известните, вечни хита на легендата Уитни Хюстън.

 

„I Will Always Love You” и „I Have Nothing” звучаха приятно, но въпреки усилените опити на Агилера да имитира Уитни, изпълнителката не постигна особен успех.

 

Имаше моменти, в които гласът й звучи добре, но оригиналното изпълнение едва ли някога ще бъде надминато.

 

Явно Пинк е забелязала разликата и въпреки желанието да се опита да изглежда доволна от изпълнението на Агилера, на някои кадри ясно си личи, че болезнено съчувства на усилията на своята колежка.

 

След вълната от коментари, която предизвикаха нейните гримаси, Пинк реши да укроти феновете, че няма никакви забележки относно представянето на Кристина Агилера:

 

„Кристина направо уби всички тази вечер, с изпълнения на една от най-добрите на всички времена (говоря за Уитни). Уважавам таланта на Кристина. Покажете клипа, в който съм обляна в сълзи“.

 

Погледнете съпричастната гримаса на Пинк. Вълнение или съжаление е това?

 

Снимка: Twitter

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия