Звездни войни - Тейлър Суифт готова за отмъщение

Певицата не е загърбила враждата си с Кание Уест и Ким Кардашян

2017-11-15 11:30:00
Звездни войни - Тейлър Суифт готова за отмъщение
Снимка: Instagram

Шестият албум на Тейлър Суифт - „Reputation”, може би е най-личният за нея от всички. В няколко от песните изпълнителката на „Look What You Made Me Do” сякаш напомня за онези, които са я засегнали в миналото. Дали певицата има предвид Кание и Ким Кардашян-Уест?

 

 

„Беше толкова хубаво да сме приятели отново, / Направих го – дадох ти втори шанс, / Но ти ме предаде, подавайки ми ръка“, пее Суифт в “This Is Why We Can't Have Nice Things”.

 

Ако все още не се разбира за кого се отнасят думите й, нека видим поемата, която Тейлър написа, озаглавена: „Why She Disappeared”, където тя споделя как се е чувствала след като Ким разгласи разговора й с Кание през 2016.

 

 

„Когато тя лежеше на земята, / Мечтаеше за машина на времето и отмъщение, / Когато се изправи, направи го бавно, / Опасявайки се от телефонни обаждания и обещания; / Чаровници, контета и схеми да получат бързо любов“, написа Суифт.

 

В друга поема, озаглавена „If You're Anything Like Me”, Тейлър споделя, че се чувства в капан от желание за отмъщение: „Всеки нов враг се превръща в стомана, / Те се превръщат в решетките, които те спират, / В твоята малка златна клетка...“. Вижте думите на Тейлър Суифт в оригинал:

 

Снимка: Twitter

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия