Рита Ора на червения килим по хавлия

Звездата се появи на наградите направо от банята

2017-11-14 10:30:00
Рита Ора на червения килим по хавлия
Снимка: Instagram

Изпълнителката на „I Will Never Let You Down”, изгря на наградите на MTV за Европа вчера, по хавлия. Звездата шокира феновете, минавайки по червения килим облечена сякаш излиза от банята. Дори носеше хавлиена кърпа на главата си.

 

 

Оказа се, че нестандартното облекло е избрано специално за да покаже, че е поканена за водеща в последната минута. След това Рита Ора се запътила към лондонското метро, за да отиде на церемонията SSE Arena в Уембли, Северозападен Лондон.

 

След награждаването на Еминем за най-добър хип-хоп изпълнител, Рита се извини, че не е успяла да се приготви навреме и не можа да скрие вълнението си, че е поканена да води церемонията.

 

 

Тя казва: „Толкова съм развълнувана, че водя тазгодишните награди в собствения си град. Помня колко се забавлявах на първата церемония, на която бях, във Франкфурт през 2012. Нямам търпение да продължа с нови хитове“.

 

„Постарахме се да се съсредоточим върху целта на шоуто, а именно да донесе на хората развлечение и надежда, защото те се нуждаят от това. Последната година се случиха много неща и е наистина важно да се гордеем с това откъде идваме“, казва Рита Ора.

 

Снимка: Instagram

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия