Марая Кери заседна с токче за $900 в цимент

Певицата се потопи доволно и остави отпечатък

2017-11-03 14:30:00
Марая Кери заседна с токче за $900 в цимент
Снимка: Instagram

Изпълнителката на “Hero” нямаше нищо против да намаже ръце и крака в името на славата. Певицата били поканена да остави своя отпечатък в Китайския театър TLC в Лос Анджелис, тъй като имала изключителни заслуги.

 

„Това е нещо, което те кара да чувстваш смирение и аз съм горда от него“, казва певицата.

 

 

Русата красавица се погрижи да изглежда стилно с дълга черна рокля и типичните искрящи бижута, които никога не пропуска.

 

Но когато дошъл моментът Марая да сложи отпечатък от ръцете си, дивата полетяла напред, потапяйки високите си обувки за 900 долара в цимента. Преди да заседне сериозно, обаче, се притекла помощ от няколко услужливи мъже, които помогнали на знойната красавица да изплува от циментовото корито.

 

 

Изпълнителката на “Touch My Body” хвърляше секси погледи към зрителите, докато гаджето й Браян Танака (34) я снимаше настървено с телефона си, докато не се уверил, че е хванал най-добрия ъгъл.

 

 

Въпреки репутацията на примадона, Кери, която има 6-годишни близнаци – Марокан и Монро от бившия си съпруг Ник Кенън, може да се похвали с голям успех в музикалната индустрия.

 

Звездата е продала над 200 милиона албума по целия свят, което я прави една от най-продаваните изпълнители на всички времена. Номинирана е за 34 награди Еми, 5 от които е спечелила.

 

 

Снимки: Reuters

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия