Хит или Шит: Двойничката на Риана

Вижте удивителната прилика

2017-10-27 16:00:00
Хит или Шит: Двойничката на Риана
Снимка: Instagram
7

Андел Лара – това е жената на снимката, която всеки може да сбърка с известната певица. Истината е, че естествената и визия (без грим) няма особена прилика с тази на Риана, но тук има пръст един много талантлив гримьор.

 

Патрик Стар успява да пресъздаде образът на звездата много сполучливо и то в най-различни варианти. Явно гримьорът има усет за специфичното излъчване на Риана и го показва в много снимки и дори клип, как точно се случва чудото. Гримьорът има опит с пресъздаването и на други известни личности, той има видео, на което опитва да направи модела да прилича на Ким Кардашиян и то също е много успешно.

 

Андел Лара явно е обсебена от манията да прилича на Риана, защото разглеждайки снимките й в Инстаграм, можете да видите много нейни опити да напомня звездата, като освен този грим, тя облича подобни дрехи и се снимка в пози, типични за Риана.

 

Всички забелязват приликата, която Андел гони, но на коментарите те отвръща: „Никога не съм имала за цел да правя кариера като двойник на Риана. Да има малка прилика, но аз не съм нейно копие.“

 

Снимки на Андел Ларе в нашата галерия:

 

Тук може да видите видеото, на което Андел се превръща в Риана.

 

 

 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия