Джерард Бътлър бил готов да гледа деца

Дали актьорът най-после се реши на тази крачка?

2017-10-24 11:22:00
Джерард Бътлър бил готов да гледа деца
Снимка: Instagram

Бътлър споделя, че няма време за личен живот, но не е ли това въпрос на приоритети? По всичко личи, че вечният ерген няма притеснения относно напредналата си възраст и създаването на семейство не е чак толкова важно за него.

 

Но въпреки всичко, противоречивият актьор споделя, че се вижда с две деца до 5 години. При това положение, вероятно е препоръчително да започне с търсенето на „съвършената жена“, която явно той се надява да открие.

 

Искам да бъда по-активен в личния си живот, отколкото в кариерата.“ - споделя Бътлър. Но явно въпреки силното му желание, звездата не може да намери сили и за двете.

 

В момента Бътлър живее в Малибу, Калифорния, но искал да се премести в Северна Каролина и да прекарва повече време сред природата. Той споделя: „Стомахът ми се свива, когато стане думи за природа и приключения. Имам имот край Малибу, но (след 5 години) бих искал да имам и край Северна Каролина или някъде, където да бъда близо до природата.“

 

За последно Джерадр и Морган Браун се разделиха през август, след ваканция в Мексико. Негов приятел споделя: „Джери просто не е готов да улегне.“ Според него Морган била точната жена, но явно не било писано.

 

Джерард споделял с приятели, че обича красавицата, но не се получавало. Много от тях са на мнение, че той никога няма да се укроти, защото прекалено много обича да се забавлява. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
divergent
преди 6 години

Нека дойде да си направим, изобщо няма да му преча на кариерата, ще си купим и родопска къща, за да е сред природата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия