Любопитни факти от документалния филм на Деми Ловато

Певицата споделя откровения

2017-10-19 12:00:00
Любопитни факти от документалния филм на Деми Ловато
Снимка: Instagram

Деми Ловато винаги е била под светлините на прожекторите (още от 9 годишна). Сега, когато е на 25, звездата дава поглед към нейния живот и трудности в кариерата. Новият й документален филм в YouTube – „Simply Complicated” напълно отговаря на името си. В него можем да видим Деми да говори открито за пристрастяването й и рехабилитацията след това. Тя разказва как нейните приятели и роднини са й помагали, за любовта й към Уилмър Валдерама и как тренировките й давали сили да се бори със зависимостта. Ето и някои от най-интересните моменти от видеото:

 

Първият път, когато е взела кокаин: „Бях на 17 когато работех в Disney Channel.” – казва тя. „Бях с няколко приятели и те ме запознаха с този наркотик. Бях уплашена, защото майка ми винаги ми казваше, че сърцето ми може да не издържи ако го направя, но аз го направих и ми хареса.”

 

Когато е срещнала Уилмър Валдерама за пръв път: „Запознахме се на 11 януари 2010г. в неговата къща. Когато го видях си казах: „Обичам този мъж и трябва да го имам”, но бях само на 17.”За началото на връзката й с Уилмър: „След като навърших 18, започнахме да се срещаме. Мисля, че това беше любов от пръв поглед, въпреки че не вярвах много в това, но се случи.”

 

Колко силна е била връзката им: „Ние бяхме свързани на ниво, до което никога не бях се сближавала с някой. Той просто беше моята скала, моето всичко.”

 

За раздялата й с Уилмър: „Не съм спирала да го обичам, но ние просто решихме, че сме по-добре като приятели. Искрите не угаснаха, но има проблеми, които не съм превъзмогнала още и знам, че няма да мога, ако разчитам някой друг да се погрижи за самотата. Просто не бях готова и имаше толкова много в моя живот, което не бях изживяла още.”

 

Как все още е влюбена в Уилмър: „Мисля, че сърцето ми е винаги с него и така ще бъде. Няма как да прекараш 6 години с някой и да не му дадеш част от сърцето си. Сигурна съм, че няма да срещна някой, който се доближава до него, но се опитвам да бъда отворена за новото.”

 

За проблемите с начина й на хранене: „Когато се почувствам самотна, сърцето ми огладнява... Храната все още е най-голямото предизвикателство в живота ми. Това е нещото, за което мисля непрестанно. Какво ще ям по-късно, какво бих искала да ям, какво не биваше да ям – това е постоянно.”

 

Колко много са й помогнали тренировките: „Физическата активност е форма на медитация за мен, защото не мисля за нищо друго.” – споделя Ловато.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия