Дженифър Лопес дарява 1 милион за щети от урагани

Парите са за възстановяване от урагана в Пуерто Рико

2017-09-26 14:50:00
Дженифър Лопес дарява 1 милион за щети от урагани
Снимка: Instagram

48-годишната певица и актриса, която разкри миналата седмица, че няма връзка със семейството си на острова, тъй като серия от урагани е връхлетяла района, е решила да помогне със средства.

 

Тя и приятелят й Алекс Родригес правели всичко възможно за да помогнат. По време на пресконференция с губернатора на Ню Йорк Андрю Куамо, тя каза първо на испански и после на английски език: „Алекс Родригес и аз, които и двамата сме от Ню Йорк, използваме всичките си ресурси и връзки в развлечения, спорт и бизнес, за да съберем подкрепа за Пуерто Рико и Карибите.“

 

Тя добави: „Работим ден и нощ, за да идентифицираме нуждите.“

 

Авторът на "On the Floor" разкри, че Ню Йорк Янкис и Мейджър Лийг - бейзбол са обещали да помогнат по-сериозно, докато Лопес и нейният бивш съпруг Марк Антъни - бащата на нейните деветгодишни близнаци Макс и Еме - работили да мобилизират над 30 спортисти и артисти, за да получат помощ бързо за Мексико и Карибите.

 

Дженифър е призовала феновете си да помогнат на бедстващите в Пуерто Рико. Тя споделя „Какво мислите за това, което се случва в Пуерто Рико? Опустошението е голямо ... Аз и братовчед ми все още не можем да се свържем с нашите семейства там. Днес Пуерто Рико се нуждае от нашата помощ. Настоявам ви да подкрепите усилията на Първата дама от Пуерто Рико, Беатриз Арайзага… Заедно можем да помогнем и да възстановим нашия остров и Карибите“.

 

Автор на статията: Стефана Пеева

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия