Най-големите грешки на звездите с грима

Кои известни личности изглеждаха... нелепо

2017-04-04 15:30:00
Най-големите грешки на звездите с грима
Снимка: Reuters

Гримът често се оказва най-добрият приятел на жените по една основна причина – прикрива недостатъците и подчертава предимствата.

 

Всичко това обаче само тогава, когато се използва правилно и по предназначение. Разбира се, има много примери за неправилно използване и повечето от тях са много забавни.

 

Днес ще ви докажем за пореден път, че и известните личности са хора и макар зад тях да стоят огромни екипи от професионалисти, не са застраховани да станат за смях.

 

Представяме ви звездите, които сгрешиха с грима и се изложиха.

 

1. Ким Кардашян

 

Реалити звездата многократно е доказвала, че е царица на контурирането, но очевидно трябва да абдикира от трона. Не сме сигурни какво точно се е случило за този ефект, но със сигурност клоунски червени бузи не влизат в графата „секси“.

 

 

2. Майли Сайръс

 

Певицата спокойно може да бъде определена като скандална и провокираща. Виждали сме я с лепенки на зърната и във всякакви ситуации, но с пудра на брадичката, не бяхме. Майли Сайръс се появи на червения килим с огромна бяла лента около устата, която очевидно гримьорите бяха пропуснали.

 

 

3. Анджелина Джоли

 

Дори и спряганата за една от най-красивите жени в света прави грешки с грима. Анджелина Джоли се появи на червения килим с бели следи от пудра върху лицето, за които дълго ще се говори.

 

 

4. Ники Минаж

 

Оранжево лицето, бяло деколтето! Ники Минаж изненада със значително по-тъмен фон дьо тен, който беше забравила да размаже добре и в следствие на който лицето ѝ се открояваше на бялото деколте.

 

 

5. Ума Търман

 

Музата на много режисьори и сценаристи допусна подобна грешка като на колежката си Анджелина Джоли и остава в архивите като актрисата с белите петна от пудра по лицето.

 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия