Пенелопе Крус ще играе Донатела Версаче

Лейди Гага няма да играе

2017-04-02 12:11:00
Пенелопе Крус ще играе Донатела Версаче
Снимка: Instagram

Пенелопе Крус ще изиграе Донатела Версаче в новия американски сериал „Американска криминална история“ (American Crime Story).

 

Експресивната испанка е била избрана за тази роля от американския сценарист и продуцент Райън Мърфи ( Клъцни/Срежи, Клуб Веселие, Зловеща семейна история и Кралици на виковете). Задачата на Пенелопе в сериала е да интерпретира поведението на гуру-то на модата – Донатела Версаче в модна къща Versace, в третия епизод на „Американска криминална история“ (American Crime Story).

 

В третия сезон от поредицата, посветен на най-известните американски съдебни дела. Епизодите с участието на чернокосата красавица ще се завъртят през 2018г.

 

Любимката на Алмодовар ще си съперничи за интереса на телевизионните зрители заедно с колегите си носителки на Оскар – Никол Кидман и Рийз Уидърспуун, които от скоро се изявяват в поредицата „Големите малки лъжи“ (Big little Lies).

 

Потвърждението на Пенелопе Круз, че ще се включи в сериала, опроверга слуховете, които се носеха в последно време, че ролята на Донатела ще бъде изпълнена от Лейди Гага.

 

В епизодите на сериала ще бъде представена историята на убийството на Джани Версаче, пред собствената му вила в Маями, лятото на 1997г.

 

В първия сезон на сериала, екипът на Райън Мърфи представи случая Хорaта срещу О`Джей Симсън, втория сезон беше посветен на Урагана Катрина, а в момента, успоредно със снимките на третия сезон, се водят преговори за четвъртия сезон на тема пикантното дело Клинтън-Люински.

 

Автор на статията: Мария Секулова

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия