Спечели двойна покана за Алекс Клер с Teenproblem!

Заведи и приятел на концерта му на 24 април

2017-03-31 14:00:00
Спечели двойна покана за Алекс Клер с Teenproblem!
Снимка: Keen Events

Алекс Клер идва за първото си шоу у нас на 24 април в Студио Орфей. Британецът влезе под кожата на феновете със своя разпознаваем и оригинален стил и глас, а с песента "Too Close" превзе и музикалните класации. Пред българските фенове той ще представи най-големите си хитове, както и последния си албум "Tail of Lions".

 

Въпреки, че е на сцената едва от няколко години, кариерата му бързо набира скорост. И вече има проекти с имена като Rudimental, Don Diablo, Diplo и Switch. Парчето му "Give You Up" пък става една от най-слушаните песни от саундтрака на FIFA 15.

 

Организаторите на концерта и Teenproblem.net дават възможност на един от вас да спечели двоен билет за концерта на Алекс Клер.

 

Условията на играта

 

До 10 април, включително, трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу в анкетата.

 

Победителят ще бъдат избран на лотариен принцип на 11 април, след което ще се свържем за подробностите за получаването на билетите.

 

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелил в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Teenproblem.net си запазва правото да прави промени в играта.

 

Можете да се регистрирате за играта в линка тук

Автор: Александър Попов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия