Брад Пит и Анджелина Джоли направиха първо общо изявление след раздялата си

2017-01-12 12:15:00
Брад Пит и Анджелина Джоли направиха първо общо изявление след раздялата си
Снимка: Reuters

Звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, която обяви през септември, че се разделя, за пръв път направи общо изявление. Това стана след като актрисата се съгласи да не прави документите по делото публично достояние.

 

Брад Пит иска съдебните документи да останат затворени за защита на децата. Според слуховете обаче актьорът се притеснява хората да узнаят истината за тяхната раздяла.

 

 

Общото изявление на двамата гласи: „Двете страни и адвокатите им подписаха съгласие да запазят личния живот на децата и семейството си, като оставят всички документи поверителни и наемат частен адвокат, който да вземе всички съдебни решения и недовършени уговорки“.

 

Анджелина Джоли обяви през септември миналата година, че се разделя Брад Пит заради „непреодолими разлиминя” след инцидент на борда на частния им самолет, на който са присъствали актьорът и синът им Мадокс. Актрисата получи пълно попечителство върху шестте им деца, а актьорът има право на посещения, контролирани от терапевт.

 

Брад Пит се появи изненадващо на церемонията „Златен глобус”, която се проведе тази неделя. Това е първата му публична поява след премиерата на филма му „Съюзени”, излязъл по кината през ноември.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия