Коледни шеги от звездите на Дисни Ченъл!

2016-12-15 13:45:00
Коледни шеги от звездите на Дисни Ченъл!

Започна обратното броене до Коледа и това е причината поради, която попитахме любимите звезди на Дисни как празнуват през празничния сезон. Искате ли класическа шега от бандата - имате я!

 

Сабрина Карпентър от „Райли в големия свят“

 

"Коледа е мечтаният сезон за мен!" Обичам Коледа!

 

Това е най-вълнуващото време от годината. Харесва ми да правя всички весели празнични дейности и да прекарвам време със семейството си по това време на годината. Винаги е толкова забавно.

 

Звучи клиширано, но Коледа е наистина едно от най-прекрасното време на годината. Всичко е с аромат на мента, а аз я обожавам. Коледа е мечтаният сезон за мен!

 

Коледната шега на Сабрина:

 

Как се казва Ескимо крава?

Ески-муу!

 

Камерън Бойс от „Наследниците“ и „ Наръчник на геймъра за почти всичко“

 

“Коледа е най-специалното време от годината!“

 

Коледа наистина е най-специалното време от годината, когато семейството се събира заедно и показва признание един към друг. Всичко е свързано със семейството, хубавата храна, забавление и коледни песни.

 

Ние прекарваме коледния ден в къщата на леля ми, винаги e толкова забавно. Има баскетболен кош, разположен на вратата на дрешника. От малки с братовчедите ми сме луди по него.

 

Коледната шега на Камерън:

 

Защо пингвините не летят?

Защото са прекалено ниски, за да бъдат пилоти.

 

Лорън Тейлър от „Най-добри приятели завинаги“

 

"Майка ми обича да прави лудории на мой гръб!“

 

"Коледа има различно значение за всеки. За мен е време, което да прекарам със семейство и приятели. Коледа е наистина време, в което да бъдеш близък с всеки.

 

Една година майка ми ми спретна коледна шега. Взе ми картоф за Коледа. Отворих подаръка си и възкликнах: "Ооо, яко! Благодаря ти, мамо!" В продължение на още 15 минути тя не ми каза, че има още подаръци за мен!

 

Коледната шега на Лорън:

 

Какво е „ig”?

Дом на ескимос без тоалетна!

 

Скай Джаксън от “BUNK’D”

 

"Имам много забавни коледни спомени!"

 

"За мен Коледа означава да прекарам време със семейството си. Винаги празнуваме заедно и приготвяме вкусна вечеря. Въпросът не е в подаръците!

 

"Имам много забавни коледни спомени, например моите родители скриха един от моите подаръци вкъщи и ме накараха да го намеря. Търсех навсякъде, но тогава чух шум на животни, идващ от кухненския килер. Помислих си "Какво е това? Какво са ми взели? Мислех, че може да е нов домашен любимец, но се оказа, че е играчка катеричка в чанта. Беше много забавно."

 

Коледната шега на Скай:

 

Чу ли за глупавата пуйка! Очакваше Коледа с нетърпение!

 

Зендая от „Кейси под прикритие“

 

"Коледа е невероятна!"

 

Обичам Коледа, защото мога да прекарам време със семейството си. Всичко, което събира семейството ми заедно е забавно за мен."

 

На Коледа всеки идва в у дома. Препълнено е и е шумно, защото моето семейство е много шантаво и забавно. Това е нашето време от годината, в което да бъдем заедно. Коледа е прекрасна!".

 

Коледната шега на Зендая:

 

Къде снежните човеци отиват да танцуват?

В снежни топки!

 

Ландри Бендър от „Най-добри приятели завинаги“

 

"Коледа е любимият ми празник!"

 

"Коледа е любимия ми празник. Обичам я! Коледа е за създаване на спомени и и приятна обстановка със семейството. Обичам цялата атмосфера около Коледа. Забавно е, независимо дали са топлите напитки, които пием или забавната музика по това време на годината. Прекрасно е!"

 

Коледната шега на Ландри:

 

Какво ядат снежните човеци за обяд?

Айс бургери!

 

Каран Брар от „BUNK’D“

 

"Обичам позитивизма, който Коледа носи!"

 

"За мен, Коледа е свързана със семейство и приятели. През останалото време от годината, всеки бяга насам-натам. Всеки е зает с работа, опитва се да свърши училище или да прави други неща. Но чувствам, че Коледа е чудесно време за да се съберем всички. Прекрасно време е да оценим един друг и да се забавляваме. Време да празнуваме радостите от живота. Обичам позитивизма, който Коледа носи. Където и да отидеш, всеки е щастлив и никой не е негативен.

 

"В продължение на години, имахме паянтова пластмасова елха. Умолявах майка ми да я сменим, но тя не го направи. Една Коледа беше останал само един клон и трябваше да вземем подпори, които да го придържат. Сутринта на Коледа, когато всички развълнувано отваряхме подаръците си то се срути. Беше много весело! Това е най-забавния ми Коледен спомен."

 

Коледната шега на Каран:

 

Как се нарича снежен човек през лятото?

Локва!

 

Кевин от „BUNK’D“ и “Детегледачки в акция“

 

"Коледа е време за запалване на важните отношения!"

 

"Аз имам много прекрасни коледни спомени. Моят дядо винаги правеше някакъв трик в Коледната сутрин и винаги много се забавлявахме. Това е най-прекрасното време от годината!"

 

"Коледа е много важен празник. Това е време, в което да се свържеш с близките си хора - дали това ще бъде чичо, баба, майка, сестра или някой друг, Коледа е времето, когато тези взаимоотношения отново се възобновяват. В края на краищата, това е най-прекрасната част на Коледа."

 

Коледната шега на Кевин:

 

Как се нарича снежен човек в тропиците?

Изгубен!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия