Звездите от „Бизаардварк“ – Мадисън Хю и Оливия Родриго говорят за приятелството

2016-11-23 14:57:00
Звездите от „Бизаардварк“ – Мадисън Хю и Оливия Родриго говорят за приятелството

Какво е нужно, за да си добър приятел? Как можем да разберем дали приятелството е истинско? Лесно ли е сприятеляването в Холивуд? Задаваме всички тези и още въпроси на звездите от „Бизаардварк“ – Мадисън Хю и Оливия Родриго. Премиерата на сериала е в понеделник, 28 ноември, от 20:30 часа по Дисни Ченъл. Нека разберем техните отборни цели…

 

Говорим си за приятелството и най-добрите приятели завинаги. Момичета, какво е нужно, за да си добър приятел?

Мадисън Хю: Факторите са много! Трябва да си безкористен и подкрепящ, дори и да преминаваш през труден момент. Добрият приятел винаги ще ти помогне и ще те изслуша, но трябва и да се забавлявате заедно и да се смеете на шегите си. Смехът е важна част от приятелството и аз обичам да се смея с приятелите си с часове.

 

Оливия Родриго:

Добрият приятел поставя другите на първо място. Той е добър слушател, дава добри съвети и е забавен. Можеш да се забавляваш с него. Добрият приятел е всичко това!

 

Какви приятели сте вие?

Оливия Родриго: Надявам се да съм добър приятел, който изслушва и дава добри съвети. Опитвам се да покажа на приятелите си, че ме е грижа за тях. Изпращам им мили съобщения и подаръци. Обичам, когато хората се държат така с мен и смятам, че е хубаво да върна жеста.

 

Мадисън Хю: И аз се надявам да съм добър приятел. Винаги се смея и съм човек, който казва ужасни шеги, които се превръщат в наши вътрешни смешки, което е забавно.

 

Колко разчиташ на приятелите си?

Оливия Родриго: Разчитам много на тях. Приятелите са източник на спокойствие и забава. Животът без тях ще е скучен. Мадисън Хю: Съгласна съм! Как ще разбереш дали приятелят е истински или фалшив?

 

Мадисън Хю: Научих, че когато хората лъжат, поглеждат наляво и винаги гледам хората в очите. Ако се държат прекалено странно и безобразно, също може да се преструват. Винаги си мисля дали са истински и е много лесно да разбереш. Просто вярвай на инстинктите си!

 

Лесно ли е да се сприятеляваш в Холивуд?

Оливия Родриго: Мисля, че всички са много мили в Холивуд. Има много забавни моменти и интересни премиери, на които можем да ходим заедно. Всички, с които се запознавам са много приятни.

 

Мадисън Хю: Абсолютно! Мисля, че е много лесно да се сприятелиш в Холивуд. Зависи и какъв човек си, но повечето хора тук са много отворени, което е супер. Също така, Дисни ни изпраща на събития заедно с други продукции от студиото и винаги е забавно, особено ако си щурак като мен! Опитвам се да се сприятелявам и да разговарям с другите деца от Дисни и е много приятно.

 

Имали ли сте затруднения при сприятеляването в Холивуд?

Оливия Родриго: Аз съм имала трудности и е важно да разчиташ на старите си приятели. Малко ми беше странно да се озова на такова голямо място с толкова много и различни хора. Все пак съм била в училище няколко години и познавах всички, но е готино да се срещаш с нови хора.

 

Мадисън Хю: Когато бях по-малка ми беше трудно да се сприятелявам в училище. Спомням си първия ми ден там, чувствах се странно. Мислих си „Ще се облека добре, ще имам много приятели и ще съм много популярна“. Но не се получи така, а и всички познаваха поне по един човек, но не и аз. Беше трудно да се впиша, но нещата се оправиха и сега имам страхотни приятели!

 

Кои са най-добрите ви приятели?

Мадисън Хю: Най-близките ми приятели са Оливия и Кенеди, която познавам от четвърти клас. Кенеди също е актриса, но не е участвала в голяма продукция до сега. Тя ми е приятелка от дълги години, а Оливия също е страхотен човек и приятел. Приятелки сме от началото на шоуто “Бизаардварк”.

 

Оливия Родриго: При мен ли? Кои са в моя приятелски отбор? Знаете ли, че наистина имаме такъв отряд в „Бизаардварк“! Итън има отбор, който се нарича Отряд 7. Джейк има своя Отбор 10. Това са имената им в социалните мрежи. Мадисън и аз също имаме отбор –наричаме се Формация 4. Формация 4 е най-добрата!

 

Кого бихте избрали за най-добрия звезден отбор?

Мадисън Хю: Еха! Отбор от знаменитости? Това би било страхотно.

 

Оливия Родриго: Бих избрала Бенедикт Къмбербач, Тейлър Суифт, Джиджи Хадид, Лили Алдридж и Мегън Буун. О, бих продължила с този списък цяла вечност…

 

Мадисън Хю: Бих добавила и актьорите от „Странни неща“. Обожавам ги! Много са готини, а също и Кейт Маккинън. Ще бъде супер, ако е в отбора. Адел и Бионсе също! Обожавам Бионсе! Нека добавим всички!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия