Класация на най-големите холивудски филмови провали на 2016

2016-11-23 11:58:00
Класация на най-големите холивудски филмови провали на 2016
Снимка: iStock

Някои филми стават много добри и големи и малки с удоволствие ги гледат. Но има и такива, които спокойно може да бъдат наречени „провали“. Такъв е научнофантастичният екшън „Макс Стийл“, който е начело в класацията на най-големите холивудски провали на 2016, съставена от сп. Форбс.

 

Филмът с режисьор Стюарт Хендлър и Бен Уинчел в главната роля е базиран върху едноименната серия играчки на компания „Мател“. В „Макс Стийл“ участват още Мария Бело и Анди Гарсия. Лентата не е промотирана активно и определено не успя да привлече вниманието на зрителите след излизането си на екран миналия месец. Филмът е заснет с бюджет от 10,4 милиона долара, а реализира печалба едва от 4,4 милиона.

 

На второ място в класацията за най-големите холивудски провали на 2016 се нарежда „Свободният щат“ с Матю Макконъхи. Филмът успява да възвърне едва 46% от 50-те милиона, дадени за реализирането му.

 

На трета позиция е пародията „Поп звезда: Никога не спирай“ с участието на Анди Самбърг. Филмът е заснет с бюджет от 20 милиона долара, а си е възвърнал едва 9,5.

 

На четвърто място се нарежда екшънът „Гордост и предразсъдъци и зомбита“, а на пета позиция е „Рачет и Кланк“.

 

В топ 10 попадат още филмите „Семейство Джоунс“ със Зак Галифианакис, „Баш обирджии“, „Уиски, танго, фокстрот“ с Тина Фей, „Сноудън“ с Джоузеф Гордън-Левит и „Гримсби“ със Саша Барън Коен.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия