Певицата Пинк е бременна

2016-11-14 17:00:00
Певицата Пинк е бременна
Снимка: Reuters

Певицата Пинк е бременна с второто си дете от мотоциклетиста Кари Харт. Новината бе потвърдена от неин говорител, след като тя качи в Инстаграм снимка, на която се вижда нейното коремче. До Пинк е застанала 5-годишната ѝ дъщеря Уилоу, а върху фотоса пише: „Изненада!“.

 

Миналата година 37-годишната певица бе обявена за посланик на УНИЦЕФ. Тя обеща да промотира физическата активност сред децата в САЩ. Чрез УНИЦЕФ Пинк събира средства за осигуряване на храни за недохранени деца по света.

 

 

По-рано певицата сподели желанието си да има второ дете, но отбеляза шеговито, че животът ѝ заедно с Кари е като да имаш още едно дете.

 

"Имам усещането, че съм майка на две деца. Бих искала да имам трето. Всъщност искам да кажа, че Кари е прекрасен съпруг и добър баща, но е като второ дете в семейството.", споделя Пинк.

 

Певицата не се съмнява, че нероденото ѝ дете е голям фен на вокалните ѝ способности. Дъщеря ѝ Уилоу обаче намира гласа ѝ за смущаващ.

 

"Когато бе на две годинки, Уилоу ми каза: "По-тихо, мамо - гласът ти е ужасен" - сподели певицата. - Отвърнах й, че бях оглавила чарта, когато тя все още бе в утробата ми и че е научила думата "ужасен" от мен."

 

Истинското име на Пинк е Алиша Бет Мур. Тя е американска поп, рок, соул, R`n`B` индипендънт изпълнителка, композитор, музикален продуцент, текстописец и е с независими режисьорски, актьорски, танцови и акробатични изяви.

 

Кариерата ѝ набира популярност от 2000 година насам. Има 6 студийни албума, една компилация, 6 концертни турнета, многобройни челни позиции в световните музикални класации, 2 награди „Грами“, 2 награди „Брит“, 5 музикални награди на MTV и 34 000 000 продадени албума през 2009 година. Пинк оглавява класацията на Билборд за поп-изпълнител на десетилетието. През 2011 година е на шесто място за най-печелещите жени в музиката с печалба от 22 000 000 долара. През 2013 е в класацията на Форбс за най-скъпо платените музиканти с печалба от 32 000 000 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия