Очаква се продължение на вампирската сага "Здрач"

2016-09-29 14:14:00
Очаква се продължение на вампирската сага
Снимка: outnow.ch

Поредицата „Здрач“ определено е една от най-хитовите кино продукции с милиони фенове по цял свят и приходи от над 3 милиарда долара.

 

И до ден-днешен любовната история между Бела и вампира Едуард се преживява отново и отново от зрители и читатели. Поради тази причина продуцентите на филмите дадоха да се разбера, че са готови да заснемат нова история за вампирите.

 

 

„Много е вероятно да се заснеме още една лента“, споделя шефът на Lionsgate. “Все още не сме сигурни, но има такава възможност. Всичко обаче зависи от авторката Стефани Майър. Ако тя реши да продължи по някакъв начин историята и да развие героите, ние с радост ще я филмираме.”

 

Новината със сигурност се харесва на почитателите на „Здрач“, но надали са толкова ентусиазирани и главните герои Робърт Патинсън и Кристен Стюарт. Двамата се влюбиха и разделиха, докато снимаха вампирската сага, като краят на връзката им се случи след грандиозен публичен скандал.

 

Причината за тяхната раздяла бе, че Кристен беше хваната от папараци да изневерява на Патинсън с режисьора Рупърт Сандърс.

 

В момента актрисата има сериозна връзка с асистентката си Алиша. Патинсън пък е щастливо обвързан с певицата FKA-twings.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия