Спечели билети за най-забавния и цветен фестивал - Фестивал на цветовете

2016-06-23 14:34:00
Спечели билети за най-забавния и цветен фестивал - Фестивал на цветовете

Другият готин фестивал това лято е Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 2 юли.Sofia Ring Mall ще е основен партньор на пъстрото събитие, както и локацията, на която ще се проведе то. В дъгата от цветове ще ни потопят с музиката си The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino. На сцената заедно с тях ще са хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин. Всички посетители на фестивала ще могат да се сдобият на място с традиционна индийска рисунка по тялото.

 

Фестивалът на цветовете, известен още в Индия като Холика Дахан, се празнува от индуистите в чест на реколтата и плодородието на Земята. Те излизат по улиците и се поръсват едни други с разноцветен прах и с оцветена вода. Забавлението е гарантирано и никой не може да се измъкне и просто да седи и да гледа отстрани.

 

Може да спечелиш една двойна покана за Фестивала на цветовете, като отговориш правилно на въпроса тук:

 

Победителите ще бъдат двама и ще ги обявим на 28.06.2016г.

 

Печелившите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип.

 

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Teenproblem.net си запазва правото на промени в играта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия