Запознайте се с Карол: Младата звезда от „Аз съм Луна“.

2016-05-12 10:27:00
Запознайте се с Карол: Младата звезда от „Аз съм Луна“.

Мексиканската актриса разказва за участието си в премиерния сериал „Аз съм Луна“, новата си любов за ролкови кънки и какво да очакваме от нейната героиния в ексклузивно интервю директно от студиото на Дисни в Буенос Айрес ...

 

Здравей, Карол! Всички искаме да знаем какво да очакваме от ролята ти в „Аз съм Луна“.

Карол: Много! Тя е герой, който обичам да играя, защото е момиче, което се бори за това, което иска. Независимо от обстоятелствата тя винаги дава всичко от себе си. Не допуска нищо да я спре по пътя към целта.

 

Това е чудесно. Мислиш ли, че се учим важни уроци в стремежа да осъществим мечтите си?

Карол: Разбира се! Това е прекрасно послание към всички. Докато се опитвате да постигнете нещо ще падате хиляди пъти, но трябва да се научите да се изправяте след това.

 

Какви предизвикателства ще среща Луна по в сериала?

Карол: Те ще бъдат изключително много, големи и предизвикателни!

 

Как по-точно ще се справи с тях?

Карол: Луна приема всяка пречка с решителност. Нагласата и също е важна, тя е много позитивна, така че по пътя изпълнен с препятствия, тя се учи да се учи от тях и да извлича най-доброто.

 

Намираш ли прилики между теб и Луна?

Карол: Да, ние много си приличаме. Всеки път, в който отивам на снимки и влизам в стаята на Луна, чувствам, че това е моята стая. Аз много се идентифицирам с нея. Луната е изключително дейна, аз също. Винаги трябва да съм в движение, не мога да се спра. Луната е много позитивна, също като мен. Ние сме много сходни с едно изключение: стилът ни на обличане. Тя обича да носи много цветове. Не са еднакви в това отношение, но все още ми харесва. Забавно е!

 

Какво е да си звезда?

Карол: Това е сбъдната мечта. Аз все още се чувствам сякаш сънувам, че се превръщам в звезда и нямам идея колко голям може да стане ефектът. Това е мечта, моята мечта и се наслаждавам на всеки ден. Но аз не гледам на това, като уау, аз ще бъда известна. Правя го, защото обичам да играя, да пристигам на снимачната площадка и да виждам ярките светлини. Това ми носи страст и топли сърцето ми. Аз го правя с толкова много любов, че не знам колко е голяма и грандиозно е всичко и би могло да стане. Налага ти се да караш кънки в сериите.

 

Практикувала ли си този спорт, преди да стартират снимките на сериала?

Карол: Не. На кастинга ме попитаха дали мога да карам кънки, аз отговорих „ Да, разбира се, че знам как се карат кънки.“. Но всъщност не можех. Не съм си обувала кънки никога преди.

 

О, и какво направи?

Карол: Трябваше да се науча, с всички от екипа. Имахме обучения всеки ден в продължение на шест месеца. Сега се чувствам много по-комфортно в практикуването на този спорт. Мога да карам кънки и е невероятно. Това се дължи на обучението и съм много щастлива, че се научих.

 

Кажи ни как се чувстваш, живеейки в Аржентина, далеч от родното Мексико?

Карол: Забавно е! Местенето в друга държава, запознанството с нови хора, нови култури. Красиво е. Учиш се на много. Началото беше трудно, защото преместването ми стана много бързо, беше странно. Но след това свикнах.

 

Получаваш ли подкрепа от някого?

Карол: Да, с целия екип се подкрепяме взаимно. Това помага много.

 

Има ли други мексиканци в екипа?

Карол: Да, има. Майкъл, който играе ролята на Симон, е мексиканец. Хубаво е да има сънародници в екипа, тъй като те разбират най-добре.

 

Има ли нещо, което обичаш в Аржентина?

Карол: Обожавам alfajores – шоколадови бисквитки, пълнени с карамел. Ям ги постоянно!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия