Няколко разтоварващи филма

2016-02-26 18:31:00
Няколко разтоварващи филма
Снимка: freedigitalphotos.net

Ежедневието е изпълнено със стрес и напрежение. За жалост все по-рядко ни остава време за кино. Затова ето няколко предложения за филми, които да си изтеглиш и да гледаш вкъщи.

 

„Завръщането”.  Вдъхновен от действителни събития, този филм е епична история за оцеляване и преобразяваме в американските погранични земи. По време на експедиция в неизследвана пустош, легендарният изследовател Хю Глас е брутално премазан от мечка, и изоставен от членовете на собствената му ловна дружина.

 

„Ченге за един ден – Мисия Маями”. По-голяма доза екшън и смях ни заливат в новия филм. Точно когато си мислехме, че Кевин Харт е доказал, че е достоен да се ожени за сестрата на Айс Кюб, се оказва, че сме сгрешили. Гледай, за да разбереш защо.

 

„Баща в излишък”. Брад е любящ пастрок на двете деца на съпругата си, които, обаче, не го харесват много-много. Нещата допълнително се усложняват, когато от странстване се завръща биологичният баща на децата Дъсти, зарязал семейството си преди години.

 

 

„Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Действието се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите". Във филма виждаме познатите култови образи на Харисън Форд, Кери Фишър и Марк Хамил, които се завръщат като Хан Соло, принцеса Леа и Люк Скайуокър.

 

„Омразната осморка”. Действието тръгва през заснежения Уайоминг няколко години след Гражданската война в САЩ. Пътниците, сред които ловецът на глави Джон Рут и заловената от него Дейзи Домерг, бързат към градчето Ред Рок, където Рут, известен като Палача, да предаде Домерг на властите.

 

„Малкият принц”.  Преоткрий една от най-обичаните истории на всички времена. Номинираният за награда „Оскар” режисьор на „Кунг Фу панда” Марк Озборн представя първата пълнометражна анимирана адаптация на класическия шедьовър на Аноан дьо Сент-Екзюпери.

 

„Петата вълна: Ответен удар”. Клои Грейс Мориц е в ролята на Кейси Съливан – млада жена, която е преживяла четири предишни вълни на извънземни атаки срещу земята, които са превърнали планетата в мрачно място.

 

„Алвин и чипоносковците: Голямото чипоключение”. След поредица от недоразумения Алвин, Саймън и Теодор решават, че Дейв ще предложи брак на новата си приятелка в Маями и ще ги зареже. Те разполагат с три дни да стигнат до него и да спрат годежа.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия