Scorpions с концерт у нас на 17 юли

2016-02-01 14:59:00
Scorpions с концерт у нас на 17 юли
Снимка: СМЕ

Легендарната група Scorpions ще зарадва почитателите си в България с концерт на 17 юли в зала „Арена Армеец“.

 

Фенове от няколко поколения, безброй вечни хитове, хиляди грандиозни концерта на няколко континента – Scorpions определено са една от най-известните и обичани рок групи на всички времена.

 

Според сп. Rolling Stone те са „героите на хевиметъла“, а MTV ги нарича „посланици на рока“.

 

 

На 17 юли ще видим отново у нас Рудолф Шенкер, Павел Мончивода, Клаус Майне, Джеймс Котак и Матиас Ябс и ще си припомним незабравимите хитове като „Wind of Change“, “Still Loving you”, “Big City Nights” и „Rock You Like a Hurricane“.

 

Само в Германия Scorpions продават повече от милион копия от известния албум „Crazy World“ и с това постижение се нареждат до Guns`N`Roses, Nirvana и AC/DC.

 

През 1991 година албумът става двойно платинен и печели много нови почитатели на групата. Хитовата песен „Wind of Change“ дълго време остава на челни позиции в най-престижните класации и достига до номер 1 в 7 страни.

 

Scorpions отбелязват своя 50-годишен юбилей както със серия концерти, така и с нов албум, който ще е 19-ти подред за групата. Името му ще бъде “Return To Forever”. Той става факт, след като музикантите решават да довършаш свои идеи за песни, започнати преди 30-тина години, но нереализирани до ден-днешен.

 

Цените на билетите за концерта на Scorpions ще бъдат между 50 и 120 лева и ще бъдат пуснати в продажба на 3 февруари в 10 часа.

 

Първите 200 билета от всяка ценова категория ще се продават с 10% отстъпка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия