Секссимволите на XXI век

2016-01-29 15:08:00
Секссимволите на XXI век
Снимка: freedigitalphotos.net

Секссимволът се превърна във величина, без която днешното общество не може. Секссимволите са хора, които копираме, към които се стремим, които правят живота по- интересен и по-красив. В киното присъствието им е още по-осезаемо. Ето някои от секссимволите на киното през XXI век.

 

Бен Афлек. Държи се така, сякаш зрителите са най-добрите му приятели и той никога няма да ги предаде. Изглежда като момче от средната класа, при това с добро чувство за хумор. Облеклото му рядко се различава от стандартен комплект, състоящ се от тишърт и дънки. Афлек изглежда като човек, който винаги ще пази тайните ти, ако му ги довериш. Излъчването му е като на тип, който успешно се справя с предизвикателствата на живота. Едва ли в Холивуд има друг актьор, който по толкова естествен начин да демонстрира подобна самоувереност. Благословен да притежава огромно количество чар, той се ползва с реномето на неустоим мъж и владетел на женските сърца.

 

Анджелина Джоли. Неоспорим факт е, че тя е една от най-красивите и влиятелните дами в киното. Физическата ѝ красота е толкова необикновена, че пред нея никой не би могъл да запази хладнокръвие. А устата ѝ е истински привлекателна. Анджелина е от онези жени, които трудно се оставят да бъдат излъгани. Горе- долу по този начин тя подбира и ролите си. Всъщност XXI век е именно за такива като нея.

 

 

Леонардо Ди Каприо. Едно е сигурно – независимо от това колко роли още възнамерява да изиграе, Леонардо ще остане в сърцата на хората като онзи Джак от „Титаник”. Корабът на неговата слава може и да стои потънал на дъното на океана, но триумфът на младостта му съхрани вниманието на хората към него. Прибавяме към това красотата и смелостта му и получаваме типичния мъжки образ.

 

Мила Йовович. Скандалната украинка нарича себе си “идеалната жена". Със сигурност за такава я смята бившия ѝ от отдавна съпруг Люк Бесон, който въпреки недоразуменията между тях ѝ даде главните роли в своите касови филми и тя стана толкова обичана. Впрочем кариерата на Мила можеше да започне с ролята на момиче на Джеймс Бонд, но вместо това тя предпочете да се снима във високобюджетни продукции.

 

Камерън Диаз. Тя няма недостатъци, винаги е усмихната и благоразположена. Камерън е красива и сексапилна, с чувство за хумор, но и много талантлива.

 

Ръсел Кроу. Той е не само красив, но и чаровен по изключително мистериозен начин. Също така не може да се отрече безспорният му талант. Една от най-емблематичните му роли е във филма "Гладиатор".

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия