Напоследък излизат доста интересни филми по кината, които си струва да гледаш. Също така и до края на годината се очакват доста интересни. Ще те запознаем със сюжета на вече излезлите филми, които се радват на доста голям зрителски интерес.

 

„Еверест”. Филмът документира пътешествието на две експедиции, които по пътя на покоряването на най-високия връх в света ще трябва да се справят с една от най-свирепите снежни бури.

 

„Лабиринтът: В обгорените земи”. Томас, Нют, Тереса, Минхо, както и останалите ще трябва да се изправят пред едно много по-опасно предизвикателство от решаването на загадката на Лабиринта.

 

 

„Транспортер: Ново начало”. Бившият наемник за извършването на специални операции Франк Мартин е заживял по-кротко, но все пак транспортирайки съмнителни пратки за съмнителни хора. Животът на Франк отново се променя и то само от едно посещение на баща му. Със сигурност филмът не е по-малко интересен от предишните части, но много киномани и фенки на Джейсън Стейтъм ще се разочароват от замяната му с изгряващата звезда Ед Скрейн.

 

„Обратен гард”. Хоуп е непобедим боксьор-левичар с невероятна сила, която никой не може да надвие. Най-ценното, което има е семейството, оказващо му огромна подкрепа. Животът му се срива, когато съпругата му умира в инцидент и той трябва да се бори за попечителството над детето си.

 

„Миньоните”. Филмът за едноклетъчните жълти организми, които еволюират през вековете, служейки на най-проклетите господари предизвика фурор в цял свят. А българската пародия, която завладя Фейсбук е по-гледана и от оригинала тук при нас.

 

„Ваканция”. Ръсти Грисуолд предлага на семейството си да прекосят страната до любимия увеселителен парк – Уейли Уърлд. Ръсти обожава този увеселителен парк още от детството си, когато по идея на баща му го посещавали.

 

„Мъжът от U.N.C.L.E.”. Този екшън е нова версия на известния сериал от 1960-те. Действието се развива по време на Студената война и се набляга върху отношенията между шпионина на ЦРУ и агента на КГБ.

 

„Мисията Невъзможна: Престъпна нация”. Интън Хънт е изпаднал в немилост, а ОНМ е разпуснат. Екипът трябва да се изправи срещу Синдиката – добре обучени специални агенти. Тяхната цел е да се установи нов световен ред като осъществяват терористични атаки. Ще успее ли Итън да ги спре?

 

„Отвъре навън” . Бащата на Райли има нова работа и тя трябва напусне дома си и да промени изцяло живота си. Водена от емоциите си страх, радост и ужас, тя ще трябва да върви по новия път.

Автор: Nadejda Atanasova