Звездата от „Наследниците“ - Бубу Стюарт: „Връзките са трудни“

2015-09-16 12:12:00
Звездата от „Наследниците“ - Бубу Стюарт: „Връзките са трудни“

Бубу Стюарт в ексклузивно интервю ,дни преди премиерата на „ Наследниците“ по Disney Channel България, която ще се състои на 19 септември, събота, от 11:30 часа. Актьорът, който е познат още от „Здрач“, говори за приказни роли и привличане…

 

Забавлява ли се като работи за създаването на „Наследниците“, Бубу ?

Беше фантастично да работя за „ Наследниците“. Много съм щастлив,че съм част от този филм. Невероятна е възможността да работя с Кени Ортега , нашият режисьор. Той е човекът, който седи зад създаването на филмите „ Училищен мюзикъл“. Кени е брилянтен и за мен беше страхотно да участвам във филм на Дисни, режисиран от него.

 

Как класифицираш себе си – повече като певец или повече като актьор?

Бих казал,че първо съм актьор. Но дадох всичко от себе си в „Наследниците“, когато става въпрос за танци. Когато бях малък танцувах и сега трябваше да си припомня и подобря уменията. Въпреки това, месец преди да летя за Ванкувър за снимките на филма, се записах на курс по танци.

 

На какви уроци по танци ходи ?

Посещавах джаз танци, но също така имах и няколко частни хип- хоп уроци с един мой приятел. Бях прекалено срамежлив да се запиша на хип хоп курс и за това помолих приятел за помощ. Исках да вляза в крак с нещата, преди да замина за Ванкувър.

 

Какво ще ни кажеш за твоя герой във филма?

В „Наследниците“ аз съм в ролята на Джей. Помните ли онзи злодей Джафар от Аладин? Джей е неговия син.

 

Как се свързваш с толкова зъл герой?

Определено имам слабост към Джей и по-скоро към начина, по който той се опитва да разбере какъв човек е. Когато си тийнейджър си мислиш, че знаеш какъв човек си,но реално не е така. Точно през това минава Джей във филма.

 

 

Как би описал Джей?

Всички злодеи са заточени на Острова на Изгубените, където те са заедно. Нали знаете какво се случва, когато сте заедно с приятелите си от години? Държите се по един и същ начин и ви вълнуват едни и същи неща. Точно това се случва с Джей. Той се опитва да разбере кой е, но е заобиколен от злодеи и това прави неговата задача трудна.

 

Какво можеш да ни кажеш за своите талантливи колеги - актьорите във филма?

Обичам своите колеги от „Наследниците“! Срещнах Дав Камерън, София Карсън и Камерън Бойс на прослушванията. Трябваше да видим дали има химия между нас, преди да ни дадат ролите. Много добре си паснахме. Почувства се още от първата ни среща,а след това на снимачната площадка беше още по-добре.

 

Станахте ли си най-добри приятели с бандата ?

Определено! Много добре си паснах с Камерън. Той е страхотен човек. Забавно е, че той е малко по-малък от всички нас,но това никой не би го разбрал.

 

Нека говорим за момичета Бубу…коя е твоята любима принцеса?

 

Коя е любимата ми принцеса? Малката русалка Ариел ми е любимата! Тя е супер.

 

Трудно ли е за известен човек като теб да има връзка?

Знаеш ли какво? Връзките са трудни. Дали става въпрос за интимна или приятелска връзка, когато има намесена слава, нещата са сложни. В тази индустрия понякога губиш приятели и връзките не винаги вървят гладко…

 

Имаш ли много известни приятели?

Някои от приятелите ми са актьори, но други нямат нищо общо с индустрията и това ми харесва. Познавам ги от 10 или повече години и на тях мога да вярвам и да разчитам. Опитвам се да държа тези същите хора около мен и съм доста стриктен в това кого допускам до себе си, но мисля, че това е единствения начин, по който можеш да оцелееш.

 

Какви са твоите хобита, когато не работиш?

Имам си коне в къщи и обичам да ги яздя. Това е една от най-големите ми страсти. Постоянно съм навън,искам да започна да практикувам градинарство. Наистина искам да се занимавам сериозно с това!

 

Наистина ли си се състезавал в света на бойните изкуства?

Да вярно е! Състезавах се! Когато бях на тези състезания не играех във филми, имах друг фокус в живота си. Започнах да практикувам бойни изкуства, откакто бях на 3 години. Много е забавно. Точно отново започнах да тренирам всеки петък.

 

Тренираш ли опреден тип бойно изкуство?

Точно сега тренирам Хавайско Кемпо. Това е бойното изкуство, което започнаха да тренирам когато бях на 3 години, но не го бях практикувал от 10 години, преди сега отново да се запиша. Припомням си и научавам всичко отново, но това е като язденето на кон. Припомняш си бързо.

 

Би ли искал да се състезаваш отново?

Не мисля, че ще съм достатъчно добър за да се състезавам отново. Трябва да тренираш много усилено, ако искаш да се състезаваш. Това трябва да бъде твоята основна цел. Не може да играеш във филми и да се състезаваш - няма да постигнеш нищо. Ще се придържам към актьорството първо. То е моята най-голяма страст. Бойните изкуства са втората ми страст,но за сега актьорството и филмите са моята цел.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия