Специален подарък за любим човек – или как да кажем „Мисля за теб” с книга

2015-08-18 10:57:00
Специален подарък за любим човек – или как да кажем „Мисля за теб” с книга
Снимка: ИК Инфодар

Серията „Специален подарък” включва още едно ново заглавие в колекцията от луксозни книги подарък за специални хора. “За моя баща” изразява онези важни емоции от живота, които искаме да изкажем на нашия баща, но невинаги намираме подходящите думи.

 

Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозната серия книги подарък „Специален подарък” , от която са продадени повече от 16 милиона копия по целия свят. Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот, признание за всеотдайността, грижите и обичта, които ни отдават нашите баби, както и за нашата привързаност към тях, най-искрените пожелания за щастлив живот от една баба към нейната внучка, щастието да имаш сестра, някой също като теб, с когото споделяте радостите, смеха, сълзите, тайните на съвместното си израстване, възхищението си и благодарността към добрия учител, че е търпелив и окуражаващ, че е направил училището желано място и допринесъл да се чувстваме щастливи от живота, на възможността да изразим колко специален е бащата, защитник на семейството в опасни времена, който закриля, направлява и подкрепя в трудни моменти, който се стреми да изгради по-богат, по-щастлив живот за своите деца и за своята съпруга. Всяко от заглавията носи едно основно простичко послание: „Обичам те” и „Благодаря ти за всичко”.

 

„Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.

 

Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение в подходящ формат, златен кант на корицата, създаващ впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични илюстрации на Джулиет Кларк.

 

На първата страница на всички книжки от поредицата може да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.

 

Тази книга е за бащите от всички възрасти, с благодарност за малките жестове на обич през годините. Бащите са велики хора. Те са защитници и покровители. Те прегръщат, слагат рафтове, готвят, носят децата на раменете си, насърчават правилния отбор и преживяват изпитанията на тийнейджърските години. Накрая просто се превръщат в приятели за цял живот. Бащите са специални!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия