"Бързи и яростни 8" ще излезе по кината през 2017 година

2015-04-24 16:59:00
Снимка: outnow.ch

От месец филмът „Бързи и яростни 7“ се върти в българските кина. Голяма част от почитателите на поредицата се притесняват дали ще има още филми. Спокойно, ще има! Подготвя се осми филм, който трябва да се появи по кината през 2017 година. Това ще е първият филм от поредицата „Бързи и яростни“ без участието на Пол Уокър.

 

„Бързи и яростни 7“ оглавява бокс-офис класацията в Северна Америка от излизането си по екраните в началото на април и вече е събрал над 1 милиард долара приходи.

 

Вин Дизел обещала осмата част от поредицата да бъде най-добрата до момента. Актьорът разкри, че плановете са филмът да се появи по кината на 14 април 2017 година. Той обаче отказа да издаде подробности за действието, което ще се развива в осмата част. Все още не е потвърдено и дали и другите звезди Дуейн Джонсън – Скалата, Кърт Ръсел, Мишел Родригес и Джордана Брустър ще вземат участие.

 

Вин Дизел припомни, че предишният път, когато обявил излизането на поредния филм от поредицата, той е бил с брат си Павло, имайки предвид Пол Уокър.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия