Разбери повече за сюжета на първия спин-оф на "Междузвездни войни"

2015-04-20 17:59:00
Разбери повече за сюжета на първия спин-оф на

Феновете на „Междузвездни войни“ вече нямат търпение да изгледат новия филм, който ще се появи по кината в края на годината.

 

Режисьорът Гарет Едуардс официално представи на конференцията в Анахайм, щата Калифорния концептуален клип за филма “Rogue One“ - първият спин-оф на „Междузвездни войни“, който ще следва сюжетната линия извън основната за поредицата.

 

Джедаите почти са изчезнали, в Републиката има безредици, а заплахата от Звездата на смъртта бързо нараства.

 

 

Филмът по хронология е между третия и четвъртия в сагата. Той ще последи отблизо група бойци от съпротивата, които се обединяват, за да откраднат плановете на Звездата на смъртта и да „донесат нова надежда“ - препратка към подзаглавието на оригиналния „Междузвездни войни“.

 

Към момента Фелисите Джоунс е единственият потвърден член на актьорския състав. Тя ще бъде войник от бунтовниците, но няма да е само стоик, а ще е сложна личност.

 

Очаква се снимките да започнат това лято в Лондон, а филмът да се появи в кината през декември 2016 година.

 

В „Rogue One“ отсъствието на джедаите се усеща навсякъде. Героите осъзнават, че боговете няма да дойдат да ги спасят, като всичко завиди от група хора без вълшебни сили. Те се събират, за да донесат надежда на галактиката.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия