„Междузвездни войни Бунтовниците“ се завръща по Disney Channel от 14-ти март

2015-03-13 13:30:00
„Междузвездни войни Бунтовниците“  се завръща по Disney Channel от 14-ти март
Снимка: изд. ЕГМОНТ

Все още ли не сте решили на чия страна да бъдете? Тогава не пропускайте да гледате най-новите епизоди на „Междузвездни войни Бунтовниците“ - премиера в събота 14-ти март от 09.10 часа, по Disney Channel. Присъедините се към бунта!

 

В предходните епизоди на „Междузвездни войни Бунтовниците“ феновете се запознаха с хитрия и пъстър екипаж на космическия кораб „Призрак“ - рицарят – джедай Кенан, отличният пилот Хера, умният тийнейджър Езра, „мускулът на екипажа“ Зеб, войнът подстрекател Сабине и заядливият ексцентричен астромех дроид Чопър бяха достатъчно смели, за да се изправят срещу Империята. Екипажът открадва имперско превозно средство, докато Езра влиза в Империята под прикритие, за да извлече важна информация за предстояща операция. Приятелството на Хера и Ани се тества, когато се изправят пред смъртоносен астероид и екипажът се опитва да помогне на бежанец да избегне имперските сили на Лотал в Денят на Империята.

 

Следващата събота от 09.10 часа.

 

Езра се изправя срещу мощта на тъмната страна на Силата в „Обединяващи сили“, един изцяло нов епизод на „Междузвездни войни Бунтовниците“.

 

Инквизиторът е по петите на „Призрак“, Канан и Езра се отделят от „Фантом“, за да го отдалечат от имперския дезертьор – Цебо. Учителят и ученикът примамват императора до изоставената астероидна база и нейните месоядни същества само за да бъдат разбити от яростната атака на Инквизитора. Когато Инквизиторът изглежда неудържим, Езра пристъпва опасно близо до тъмната страна на Силата.

 

Нови епизоди всяка събота от 09.10 часа по Disney Channel.

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия