Десет от най-привлекателните зрели жени в киното

2015-01-10 15:06:00
Десет от най-привлекателните зрели жени в киното
freedigitalphotos.net

"Американски пай" е емблематичен филм сред филмовите шедьоври, посветена на тийнейджърите. В него има една култова сцена, в която се дефинира привлекателната, зряла жена в речника на тийновете. MILF става синоним на майка, която макар и на зряла възраст продължава да привлича осезаемо по-млади от нея момчета. Далеч преди "Американски пай" обаче, редица други филми засягат мотива за милф-дамите. Ще се спрем на някои от тях, които заслужават по-обстойно внимание.


White palace (1990). Жената, която ще пре погледа ви в този филм е Нора Бейкър. Ако и вие бяхте режисьори от началото на деветдесетте и искахте да заснемете филм за по-възрастна жена и по-младия й любовник, и вие щяте да спрете избора си на звезда като Сюзън Сърандън. Изпълнен с откровено сексуални сцени, блестящата игра на Сърандън отговаря на въпроса може ли тя да бъде с мъж от всяка възраст.


How Stella Got Her Groove Back (1998). Сексапилната зряла дама тук се казва Стела Пейн. Тя ще бъде разкъсвана от дилемата дали да бъде или не с мъж, който е достатъчно млад, за да бъде нейн син, докато тя е вече четиридесет и една годишна. Осъждана заради авантюрата си с младия мъж, както от обкръжението си, така и от майка му, която е почти нейна връстничка, Стела трябва да намери трудния баланс между любовните трепети и болната си приятелка.

 

 

В култовия филм от 1983г. "Клас", емблематична става и друга милф дама - Елън Бъроуз. Сюжетът ни потапя с изповедта на ученик, който не може да си намери гадже, докато не се озовава в покрайнините на Чикаго, където си намира жена. Героинята Елън Бъроуз поема щафетата от там, като преподава няколко урока на младежа как да бъде добър любовник. Заинтересована само от тялото му и без никакви намерения да развие тази връзка на по-високо ниво, Елън е класически пример за милф.

 

Един филм от неотдавна - "Adore" (2013), ни въвежда в историята на друга зряла жена - Лил. Тя изживяват любовна афера със сина на своя приятелка, както и обратното. Докато филмът задава въпроси за това какво е правилно и какво не, ние няма да се концентрираме върху това. Категорично е, че Лил е безусловна милф.

 

Луиса Кортес също заслужава челно място, а филмът е "Y Tu Mama Tambien" (2001). Когато тя разбира, че съпругът й й изневерява, тя приема поканата на двама тийнейджъри да пътува с тях. Не след дълго, това прераства в авантюра първо с единия, а после и с другия. Как завършва всичко това ще разберете, ако гледате мексиканския филм.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 9 години

А Мерил Стрийп къде е?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия