10 филма, които ти дават напълно погрешна представа за секса [+ видео]

2014-11-26 14:09:00
10 филма, които ти дават напълно погрешна представа за секса [+ видео]
Снимка: Dreamstime

Обичаш ли да гледаш филми? Това определено е много приятен начин да се откъснеш от реалността и да поставиш себе си в главата на някой от актьорите и да преживееш нещата, които той преживява във филма. Често хората се припознават в романтичните филми, особено представителките на нежния пол. Романтичните ленти карат хората да се чувстват по-добре, когато виждат двама души, които се обичат и които се борят, за да бъдат заедно. Има хиляди романтични филми с различни истории, но общото помежду им са секс сцените.

 

Те определено са приятни за гледане и често са изпълнени с огромна доза романтика, но, за съжаление, те не са истински! Толкова много филми всъщност си измислят какво точно се случва, докато правим секс! Колко често ти се е случвало да правиш страстен секс под душа на неочаквано място? Или пък романтичен секс на плажа по време на залез? Не, че не е невъзможно, но на колко хора се случва?

 

Хубаво е човек да гледа романтични филми, но винаги трябва да си има едно на ум, особено когато става въпрос за романтичните секс сцени. Виж кои са 10-те филма, които дават напълно погрешна представя за секса:

 

Тетрадката


 

Момчетата във филма определено имат изключително секси рамене, сякаш са работили за тях от самото им раждане. А и са малко представителите на силния пол, които са дълго време с половинката си и в същото време са готови да правят секс навсякъде в къщата. НАВСЯКЪДЕ!

 

Здрач: Зазоряване част 2


 

Съжаляваме, но няма двойка, която да може да счупи леглото по такъв начин. Да му прецакаш пружините или да го накараш да скърца повече от преди – да. Но да се озовеш на пода ... Просто не е реално.

 

Гадже за 5 минути


 

Във филма определено има много сладки и романтични сцени, показващи колко е хубаво да правиш секс с човек, когото наистина обичаш, но да получиш оргазъм само за 3 секунди секс? Пълни глупости!

 

Оглупели от любов


 

Да, в този филм определено има изключително романтични сцени. Но има ли момче, което може да вдигне момичето във въздуха и след това да я метне в леглото и да прави страстен секс с нея? Но все пак да не забравяме, че това е само филм.

 

Купонджийки


 

Тройките определено не е нещо лесно. А и не пасва на всеки сексуален вкус. Има трима души, които трябва да се синхронизират, за да може всички да изпитват удоволствие от секса.

 

Секс игри


 

Този филм определено заслужава да се гледа! Горещата сцена, която те оставя без дъх, сексът е бавен и хубав ... Но дали това може да се случи на някого, особено ако двамата правят за пръв път секс заедно?

 

Треска за шоу


 

Рядко някой ще получи предложение за хапване в леглото след секс. В реалния живот, ако искаш нещо за ядене, ще трябва да отидеш до хладилника и да си вземеш сам.

 

8 миля


 

Секс в изоставена фабрика определено звучи възбуждащо, но ако човек бъде реалист, ще осъзнае, че е доста опасно място, което може да доведе до нараняване.

 

Прелъстен и изоставен


 

Позите в този филм са просто невъзможни за изпълнение! За да се получи и двамата партньори трябва да са изключително гъвкави и издръжливи.

 

40 дни и 40 нощи


 

Идеята с цветето е изключително романтична, но истината е, че никой не може да стене толкова много само от допира на растение.

 

В романтичните филми показват сексът по-прекалено идеализиран начин, който, за съжаление, няма нищо общо с реалността. Често очакваме романтика, сливане в едно и забавен дъх, а всъщност получаваме нещо такова:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия