С кого и къде иска да пее Лейди Гага?

2014-09-16 11:35:00
С кого и къде иска да пее Лейди Гага?
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Лейди Гага иска да пее с Дейвид Бауи от Космоса догодина с помощта на видео връзка на живо, докато тя лети с „Върджин галактик“, пише в. „Daily mirror“.

 

Певицата иска да пее с Дейвид, защото знае каква легенда е той и как всички ще говорят за това. Не е ясно дали той ще се съгласи на това предизвикателство. А и организаторите ще трябва да дадат доста пари, за да се осъществи идеята на Гага.

 

Дейвид Бауи, който е на 67 години, не е бил на турне от 10 години. Последното му изпълнение на живо бе през 2006 година по време на благотворителен концерт.

 

Дори и той да не се съгласи, Гага е много развълнувана за изпълнението си в Космоса. Тя няма търпение да пее там и да измисли своето изпълнение. Певицата ще бъде първият записващ изпълнител, пял в Космоса.

 

Досега 700 души са платили по 153 000 британски лири за полет на „Върджин галактик“ с две минути безтегловност.

 

***

 

Дейвид Бауи е роден на 8 януари 1947 година в Брикстън, Великобритания. Той е британски певец, актьор, инструменталист, продуцент, аранжор и аудио инженер. Кариерата му започна през есента на 1969 година, а няколко години по-късно пробива и в Америка.

 

През 2002 година ВВС го класира на 29-то място сред 100-те най-известни британци. Две години по-късно сп. Rolling Stones го класира на 39-то място в списъка си на 100-те най-големи артисти за всички времена.

 

Интересни факти за Дейвид Бауи:

 

От 70-те години насам Бауи многократно говори за своята бисексуалност. Той е срещнал първата си съпруга, докато двамата са се срещали с един и същи мъж.

 

Обича разнообразието и постоянно променя външния си вид.

 

Той е един от най-богатите британски музиканти.

 

Очите му са сини, но носи лещи за промяна на цвета, като всеки път двете му очи са с различни цветове.

 

Умее да свири на 14 различни инструмента.

 

Дейвид Бауи страда от авиофобия – страх от летене.

 

През 2004 година отказва цигарите. Преди това пуши по 50 на ден.

 


David Bowie - The Stars (Are out Tonight)

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия