VenZy представи новия си клип към песента "Мога да ти вярвам" [+ видео]

2014-09-09 15:15:00
VenZy представи новия си клип към песента
Снимка: Нели Куртева/Монте мюзок

Певецът VenZy представи на феновете си новия си клип, който е към парчето „Мога да ти вярвам“, продуцирано от Монте Мюзик.

 

Той има много голяма роля в реализирането на проекта. Музиката е дело на него и на колегата му Владимир Ампов – Графа. Идеята за „Мога да ти вярвам“ се ражда по време на снимките на дебютния сингъл на VenZy, озаглавен „Под открито небе“ в Гърция. Автори на текста са Графа и Илия Григоров, а аранжиментът е дело отново на Графа и на Борислав Бояджиев. Режисьор на видеото е Васил Стефанов.

 

 

VenZy успя да се наложи на родната сцена през последните две години. Той доби популярност, благодарение на песните „Опасно близки“ с участието на Михаела Филева, „А дано, ама надали“ с Графа и Михаела Филева, „Въпрос на време“ с Дивна и „Под открито небе“ с участието на световната шампионка по бийтбокс Pe4enkata.

 

Сингълът му „Щом ти си до мен“ също се наложи на пазара и се хареса на почитателите на българската музика.

 

VenZy е роден на 4 февруари 1987 година в София. Баща му е от Нигерия, майка му е от България. Прадядото на певеца е бил цигулар в Аржентина, но оставя цигулката, става опълченец и след това получава медал за заслуги към родината. Баба му е била детски педагог по пеене и акордеон. Музиката определено присъства в родословното дърво на VenZy и той още на 3-годишна възраст пропява и постъпва в Детския радиохор. Няколко години по-късно става солист в училищната вокална група 144 СОУ „Народни будители“, където завършва средното си образование.

 

VenZy -Мога да ти вярвам (official video):

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия