Силвестър Сталоун усилено тренира за снимките на "Рамбо 5"

2014-08-19 16:12:00
Силвестър Сталоун усилено тренира за снимките на
Снимка: Reuters

Актьорът Силвестър Сталоун се подготвя сериозно за петото продължение на поредицата „Рамбо“. Той е пристъпил към усилени тренировки, за да влезе във форма за снимките, пише ContactMusic.

 

 

В новата си роля Сталоун ще бъде все така отмъстителен, но този път ще се забелязва и неговата интелектуалност. Зрителите ще имат възможността да видят убиец с добро сърце, понякога глупав, понякога изтънчен. Рамбо определено ще бъде показан в нова, по-добра светлина.

 

В петия филм от поредицата, главният герой ще се противопостави на мексикански наркокартел. Според Сталоун новият филм е версия на лентата „Няма място за старите кучета“.

 

Първият филм от поредицата - „Рамбо: Първа кръв“ се появи по екраните през 1982 година, а последният засега – през 2008 година.

 

Кой всъщност е Рамбо?

 

Пълното име на измисления филмов герой е Джон Джеймс Рамбо. Роден е на 7 юни 1947 година в град Дюи, Аризона, САЩ. Баща му е индианец от племето Навахо, а майка му Мария Драго е от немски произход. На 8 юни 1964 година Рамбо се присъединява към армията на САЩ, когато е едва на 17 години. През 1967 година се завръща в родината си и започва обучение при специалните част ни армията на САЩ, в специален лагер, намиращ се във Форт Браг, Северна Каролина. През 1969 година е изпратен във Виетнам, но две години по-късно е заловен от Северно-виетнамски сили и е изпратен в лагер за военнопленници, където е многократно измъчван и унижават от виетнамците. Успява да избяга от плен през 1972 година.

 

След завръщането си в САЩ открива, че голяма част от американските цивилни мразят американските войници, които воюват във Виетнам. Рамбо става обект на унижение от антивоенна демонстрация от хипита, които го замерят с боклуци и го наричат „убиец на бебета“. Той получава пост-травматичен стрес след прибирането си у дома.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия