"Лабиринтът: Невъзможно бягство" ни очаква през септември

2014-08-15 17:02:00
Снимка: outnow.ch

Киното е едно от най-достъпните изкуства, радващи се на изключителна популярност сред масовата публика. То успява да съчетае всеки един аспект от изкуствата и самият факт, че то самото е изкуство, изградено от симбиозата на други изкуства допринася допринасят за изключителната му популярност. Друг обаче е въпросът, че все по-често биваме затрупани от комерсиални бози, целящи единствено да съберат парите ни.

 

 

Сред всички тях обаче понякога се намира и по някой добър филм, който всъщност си заслужава прекараното време в тъмната зала и не скромната за българските стандарти цена на билета. Изключително сме радостни, че в последните няколко години се установи една зависимост - въпросните ленти да се позиционират в класа, характеризиращ се с фенове, които са тийнейджъри. Вампирите изчезнаха и този път може би има светлина в тунела за този тип филми.

 

Доказателство за това е филмът носещ името "Лабиринтът: невъзможно бягство", които очакваме съвсем скоро да се появи по кината. Както повечето добри филми, така и този е базиран на роман със същото име, който се представи повече от добре на пазара и бързо се превърна в бестселър.

 

Ако след всичко казано все още не сме успели да ви заинтригуваме ви предоставяме подробно резюме на задаващата се лента, като сме сигурни, че то ще привлече вниманието ви. Ето го и него:

 

"Действието на филма е ситуирано в постапокалиптичен свят, а в центъра на сюжета е младият Томас, който се събужда в празен асансьор без спомен за случилото се преди това. Единственото, което той си спомня, е своето име.

 

След като излиза от асансьора Томас попада сред 60 млади момчета, които живеят в затворено общество и сами отглеждат храната си. Мястото е напълно изолирано от останалия свят и на всеки 30 дни пристига по едно ново момче. Първоначално всички новопристигнали са правили опити да се измъкнат през лабиринта от пътища, които опасват мястото, но никой не е постигнал успех. Точно когато Томас и останалите са на път да изгубят всякаква надежда за спасение те попадат на младо момиче в безсъзнание, което държи в себе си странна бележка.

 

Внезапната поява на момичето е само началото на серия от събития, които ще променят завинаги животите на изолираните момчета."

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия