Всеки един е чувал за невероятните приключения на най-популярният британски разузнавателен агент Джеймс Бонд, известен още като агент 007. За последните 50 години са излезли 23 филма от поредицата. Бонд е игран от 6 актьори — Шон Конъри, Джордж Лазенби. Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и последно Даниел Крейг. Първият филм „Доктор Но“ има бюджет от 1 млн. долара, а всеки следващ увеличава броя на цифрата стояща преди шестте нули.

 

 

Независимо от успеха на филмите, те успяха да превърнат героя в емблематичен образ, на който мнозина желаят да подражават. Изключителните му умения както в боя, така и при омайването на дамите, невероятният ум и стила, който притежава са част от характеристиките, които всяка една жена би дала на перфектния мъж.

 

Освен всичко това има и нещо друго, което опиянява повечето хора, а именно начинът му на живот, неговите приключения и всичко, което е като декор на фона на изключителните екшън сцени. Всичко това отново се връща на екран, тъй като съвсем скоро ни предстой да видим новият, 24-ти филм от поредицата за Джеймс Бонд.

 

Снимките на лентата ще започнат този декември, а добрата новина е, че в образа на любимия ни и емблематичен таен агент ще влезе отново невероятния Даниел Крейг. Освен него към поредицата се връща и режисьора Сам Мендес, което определено означава, че отново ще видим нещо пленяващо и оставащо следа в историята.

 

След като от MGM и Сони Пикчърс обявиха част от актьорския състав и името на човека, заставащ на режисьорския стол, нямаше как всички да не се запитат коя ще е щастливата дама, имаща честта да получи главна женска роля в новия филм. Предполагаме, че и вие като нас тръпнете в очакване да разберете, но за съжаление няма как да задоволим любопитството ви.

 

Или не съвсем. Все още няма официална информация, но това далеч не значи, че не сме понаучили няколко неща, които все още се квалифицират като слухове, но шанса им да се превърнат в реалност клони доста усилено към 100%. Наясно сме, че студиото иска да поддържа максимално интереса към лентата и няма да обяви толкова лесно името на актрисата, но въпреки това получихме интересна информация.

 

През изминалите месеци с проекта се свързваха имената на голям брой млади актриси, сред които Кейт Ъптън (“Отмъщение по женски”) и Хелън Фланаган (сериала “Coronation Street”). Според запознати и близки до филмовото студио, всичко това са само спекулации и всъщност в ролята ще се въплъти френската актриса Леа Сейду.

 

Тя ни впечатли с изпълненията си в провокативния "Синьото е най-топлия цвят" и хитовия екшън “Мисията невъзможна: Режим Фантом”, затова смятаме, че е доста логичен и добър избор за следващия Бонд филм, които все още няма официално име, но пък за сметка на това има насрочена премиера. Очакваме филма на 23-ти октомври 2015-та година.

Автор: ИъН Здравчев