Sony подготвя комиксов филм за супергероиня

2014-08-29 17:54:00
Sony подготвя комиксов филм за супергероиня
Снимка: outnow.ch

Историята на Спайдърмен беше експлоатирана още веднъж и в това няма нищо лошо. Все пак сме свидетели на една друга обновена поредица, която определено беше далеч по-добра от предшественика си. Да, правилно се сещате, говорим за Батман на Нолан, който успя да влее малко повече реалистичност и интерес във филмите. Формулата е успешна, ако бъде правилно приложена, надявахме се и хората стоящи, зад новия филм за човека паяк да успеят се възползват от нея.

 

 

Съдейки по първия филм, то нямахме повод за никакво притеснение, тъй като той бе повече от перфектен. Въпреки, че знаехме всяка една малка подробност от развитието на сюжета, някакви бяхме пленени от случващото се и с интерес изгледахме отново първите стъпки на Паркър, който този път далеч по-реално и близко до реалността се превърна в Спайдърмен.

 

Е, втората част не беше така пленяваща и съответно логично не получи толкова добри отзиви както от страна на критиката, така и от публиката. По-важното за филмовото студио обаче бе, че не получи така очакваните и искани приходи, което постави известни въпросителни относно бъдещето на поредицата.

 

От друга страна обаче принуди Sony да мислят далеч по-креативни и те достигнаха до една сравнително радикално, но и изключително интересно решение, а именно да направят spin-off филм за Spider-Man, в който главната роля ще бъде изиграна от някоя от дамите в комиксите за Питър Паркър.

 

Според запознати най-вероятно е да става дума за Black Cat, чието истинско име е Фелиша Харди. Именно нея видяхме в епизодична роля в The Amazing Spider-Man, където беше асистентка на Хари Озборн. Ролята бе изиграна от Фелисити Джоунс, която все още не е казала нищо по темата.

 

Все още няма подробности около проекта или те проста се пазят в тайна, поради което все още не сме наясно дали проекта има режисьор и кой ще застане зад филма. Неясен е и сценария, продуцентите и актьорския състав. Общо взето единственото, с което се разполагаме, е новината за намерението на Sony да направят комиксов филм за супергероиня.

 

От друга страна обаче съвсем скоро очакваме на екраните един друг spin-off на Spider-Man — Sinister Six, в който ще видим обединяването на някои от най-големите врагове на Питър Паркър. Него ще гледаме в киносалоните на 11 ноември 2016 г.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия