Джъстин Бийбър спаси рибар от нападение на освирепяла мечка

2014-08-06 11:29:00
Джъстин Бийбър спаси рибар от нападение на освирепяла мечка
Снимка: Reuters

В последно време името на Джъстин Бийбър се свързва само с инциденти и гаменски прояви. Но ето, че и той е способен да върши добрини, макар и индиректно. Рибар от Русия дължи живота си на поп певеца, оцелявайки, благодарение на него, при нападение от мечка стръвница, пише в. „Daily Express“.

 

 

Случката се разиграла в Якутия. Рибарят Игор Ворожбицин отивал към любимото си място за риболов, когато изведнъж му налетяла мечка. Първоначално мъжът помислил, че го напада човек, но след секунди осъзнал истината. Рибарят определено имал късмет, защото точно в този момент мобилният му телефон иззвънял и мелодията стреснала свирепия хищник. GSM-ът на Игор започнал да звъни с мелодия на Джъстин Бийбър, която стреснала мечката и тя избягала в гората. Според Ворожбицин животното не понесло пискливия глас на певеца.

 

Експерти по дивата природата са на мнение, че мелодията на Бийбър – версия на хитовото парче „Baby“, сепнала мечката. Доста диви животни получават рязък шок от странен шум, предизвикан по време на нападение и спират атаката си.

 

Рибарят е получил дълбоки порезни рани от лапите на мечката и натъртвания по лицето и гърдите, но е жив, благодарение на Джъстин Бийбър. След като животното избягало, Игор звъннал на приятел рибар, който му помогнал да се прибере у дома.

 

"Знам, че подобни рингтонове не са по вкуса на всеки, но внучка ми го зареди в телефона, за да се пошегува", споделя Игор.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
teen95
преди 9 години

Горката мечка ....

FemaleEyes
преди 9 години

"Според Ворожбицин животното не понесло пискливия глас на певеца."

Ouroboros
преди 9 години

В който и сайт да вляза, винаги виждам новина за този. Стига вече, какво ме интересува дали замяра съседите си с яйца, дали е надрусан и т.н.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия