Първият концерт от "Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА" внесе емоции в метрото

2014-06-19 12:04:00
Първият концерт от

Изпълненията на живо от първия концерт в рамките на кампанията "Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА" събраха десетки минувачи от всички възрасти в подлеза на Софийския университет вчера. В събитието взеха участие квартет "СЛАВЕЙ" - славеите на Надка Караджова, Васко Кръпката, Жана Бергендорф, Кристо и формация "БАГРИ".

 

Следващото събитие в рамките на кампанията ще се състои днес в района на метростанция „Васил Левски“ – Синьото кафе, с участието на Рафи, Фънки Миръкъл, камерен състав на НМУ „Любомир Пипков“ и фолклорния дует Миланов и Белева.

 

На официалната Facebook страница на кампанията може да се информирате за програмата и изпълнителите, които ще вземат участие в събитията.

 

„СПОДЕЛЯМЕ МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ е съвместен проект на МУЗИКАУТОР и ПРОФОН в партньорство със Столична община, Българската музикална асоциация, Българската хип-хоп асоциация и Българската асоциация на музикалните продуценти в подкрепа на музикалното творчество, споделянето, музикалните индустрии и кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019. 

 

Какво точно се случи вчера може да видите тук.

 

Инициативата „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ за пореден път демонстрира волята на Столична община да подпомага културни прояви и музикални събития в контекста на кандидатурата й за Европейска столица на културата. Тя е и в продължение на сътрудничеството между Столична община, МУЗИКАУТОР и ПРОФОН за разширяващо се взаимодействие в защита на авторските и сродните права в музиката по силата на подписаните през февруари 2014 г. меморандуми.

 

Инициативата се осъществява с медийното партньорство на БНТ, БНР, Радио Бинар, Nova TV, BG MUSIC CHANNEL, Дарик радио, БГ Радио, Radio Nova, Информационна агенция Фокус, Magic FM, Magic TV, Радио Витоша, Монитор, Телеграф, Cross, Fame.bg, Programata, Новинар, Fakti.bg, Mail.bg, Radar.bg и групата на Инвестор.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия